Stylish Start

Ню Йорк, тук и сега.

Едно Martini с три маслини и малко лед, моля! Бар с изчистени цветове и много малки светлинки навсякъде. Малка маса до прозореца и запалена свещ по средата , за да придава топлина и спокойствие. Изгледът към забързаните и вдъхновяващи улици, спират дъха. Какво следва? Среща с непознат, блуждаене през прозореца, размисли и анализи за живота. Ооо не! Просто чаша Martini и време за мен, мен, мен. За мен, моят зареждащ вермут, новата ми любов Chanel и розовите Louboutin.

FullSizeRender (4)                    FullSizeRender (6)

Заложих на дълбоко деколте, цветът е ясен – черно. Малката черна рокля е дрехата, която задължително трябва да присъства в гардероба на всяка жена. Тя е един изключителен елемент от пътя към елегантността.

FullSizeRender (5)

 

Отпивайки от мартинито се замислих… Да бъдеш жена било голямо изкуство. Всяка една от нас използва различни техники за красота и стил. Една залага на скъп парфюм, друга на обаяние, трета на цялостна визия. Аз предпочитам да залагам на чантата и обувките, те правят завършен вид на цялостния аутфит. Добрият чифт обувки не само заема още едно място в гардероба, той е като афродизиак, с който можеш да обиколиш света, да стъпиш на врата на любимия или просто да му се радваш. Колкото по-високи са обувките, толкова по-непобедима се чувствам . В чантата е достатъчно да сложиш червило,пари и накрая да прибереш с усмивка преживяното от вечерта.

IMG_6237

София, тук и сега.

За да изглеждаме блестящо не е нужно да носим екстравагантни и ефектни дрехи. Не е нужно да сте в Ню Йорк и да сте от горе до долу в скъпи лейбъли, за да сте като момичето от горните редове. Не правете грешката да се  отказвате от същността си, дори ако на някой не му харесва. Защо просто не си направите косата, както я харесвате най-много, да сложите лек грим и да облечете любимата си дреха? Обуйте високите си токчета и както е казал Оскар де ла Рента “Ходете винаги така, все едно ви следват трима мъже“. Седнете в някой бар като Cocktail bar или Sense Rooftop. Не се страхувайте да отидете без компания, отделете време за себе си. Поръчайте си сухо Martini с маслинка и вдигнете една СТИЛНА наздравица със себе си.

Cheers!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.