С обич, Неделя!

Спомняте ли си ученическите години? Аз да и едно от нещата,които не харесвах беше неделя. Тя предвещаваше  дълга и мъчителна седмица- да ставаш рано(ако си първа смяна),подготовки за уроците,всеки ден по 5 часа,прекарани в класната стая.

Днес е различно. Обичам неделя,нямам търпение за нея,различна е. Виждам я цветна,вдъхновяваща,енергична. Този ден е времето,в което почти всеки почива и улиците изглеждат по-пълни.  Ден,който можеш да прекараш по стотици,хиляди начини.

Ето и четири идеи за незабравима и интересена неделя, която може да прекарате в компания или съвсем сами. Не забравяйте и как ще съчетаете дрехи те си,защото не се знае кой може да ви забележи.

Разходка с куче

Не се тревожете, ако нямате собствен домашен любимец. Може да вземете кучето на съседите,стига да не е санбернар, 120кг. Но и това не е невъзможно,защото имам приятелка,която се справя отлично в разходките с нейния голям “Бетовен”. Прекараното време с куче може да намали тревожността,да засили енергията,да изгори калори и туко виж среща с любовта на живота.  Не се чудете, а скачайте в маратонките и тръгвайте към парка.

12514001_10205571724028834_668042377760014618_o

Идете на кино

Клиширано ли ви звучи кино в неделя вечер? Да,не,може би? Този вид изкуство ви отвежда на различни места, поставя ви в различни роли и ви кара да се замислите над неща,за които дори не сте се досещали. Освен изброените,филмите са средство за разтоварване. Пренасят ви  в друга реалност-интересна,приключенска,приятна.! Не го мислете много, а изберете филм, облечете едни дънки,топ и кецове и бързо на опашката за пуканки. Или начос?

FullSizeRender (7)

 

Библиотека или литературен клуб

Независимо дали обичате да преглеждате списания или да се впуснете в нов роман,читалните са точното място.  Предлагат уют,спокойствие и приятната компания на тоновете книги. Препоръчвам ви дебел пуловер,в който да се сгушите,докато разгръщате страниците и се наслаждавате на чаша топъл чай и интелектуалната атмосфера.

IMG_5927

Switch off!

Изключете телефона ,таблета,компютъра,телевизора – всички джаджи. Можете да оцелеете и без тях. Аз опитах и се получи чудесно. Вместо да се взирате в екраните целия ден,опитайте нещо по-забавно. Например да се качите да карате ски, разходка из центъра или среща с приятелите, които не сте виждали отдавна. Повярвайте ми,само един клил “switch off” и ще се включите в истинския живот,който ви заобикаля.

 Усмихнат ден!

С обич,Неделя!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.