Цветна седмица

Седмицата започва така хубаво. Слънце,аромат на кафе, колкото и да не ви се вярва – усмивки по улиците. Да не забравя звука на клаксоните, които “бързащите” шофьори натискат често. Но това е неизменна част от всеки един град.

През тази седмица се очаква времето да се задържи необичайно топло за сезона(прозвучах като Емо Чолаков :D), какво по-хубаво. Нека го използваме, за да разнообразим ежедневието си, като избираме някои по-цветни и пролетни дрехи и започнем да ги комбинираме,както ни харесва и намерим за добре.

Какво ще кажете да оставим настрана пухените якета и палтата? Разровете се в гардероба и извадете любимия си тренч или коженото си яке и го комбинирайте с нещо цветно и интересно.

7960374_orig

Не забравяйте за скъсаните си дънки,  маратонките и кецовете, които също са добър вариант, ако предпочитате спортните и неглижирани решения. Голите глезени не са за всеки, но всичко зависи от вас.

P1030981 DSC_3908

 

 

Разбира се, не всички могат да си позволят да се появят в офиса със скъсани дънки и маратонки. За вас вариантите са  – ефирна рокля и топла жилетка, както и шал. Не забравяйте най-важния елемент – обувките. Заложете на изчистени ботуши или боти, а защо не и  ниски “господински” обувки, както обичам да ги наричам.

FullSizeRender (8)

Успешна седмица!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s