Top & Co.

Топ, тениска или т-шъртка – няма значение как я наричаме. Факт е, че тази дреха е част от гардероба на почти всеки и е факт, че е супер удобна. Изчистеният топ е абсолютен спасител винаги, когато искаме да облечем нещо casual, или дори да я включим в официален тоалет.

Аз лично съчетавам тениска с всичко възможно – от спортен панталон, някакъв клин, до дънки или пола, било то къса или дълга. Дори на сватба съм ходила с изчистен топ. Полата ми беше супер дълга от тюл и много се чудех с какво да я комбинирам. Kъде ли не търсих подходящи блузи, ризи – нищо. Накрая си купих бял топ от ZARA, взех си голямо колие ииии voilà. Picture1

 

Универсална и удобна, тениската може да бъде съвсем тясна по тялото, както по-свободна. Важното е, че заема водеща позиция в гардероба. Поне за мен? От скоро тениските, които си купувам са с принтове и се убедих, че добринасят за разчупеност на цялата визия. Цветя, интересни щампи или просто надпис, не е от значение, важното е, че резултатът е забележим.

Тоp & Co. Така кръстих обикновените бели тениски с щампи. Всеки топ си има компания, а това са различните и интересни принтеве върху тях. Първият в колекцията ми Top & Co. беше тематичен за блога топ – принт Fashion blogger. Наското открих и една девойка, която също прави такива т-шъртки, а резултатът й  е бонбонест, уникален.

IMG_8258 (1)
топ Talk dirty to me by Sassy Voguette Boutique

IMG_8269

Нека ви представя Sassy и нейният бутик Sassy Voguette. Sassy, защото е Sassy, a Voguette идва от голямата и любов към Vogue. Sassy е креативна млада дама с усет към нестандартното и забележимото. Самият живот й е като монета с две лица. От 9 до 6 е в адвокадската кантора, а след това се превръща с дизайнер и твори чудесийте си.

IMG_8299
топ The devil wears Louboutin by Sassy Voguette Boutique

IMG_8311

Когато за първи път попаднах на страницата й във фейсбук супер много си харесах един топ и вече си представях с какво мога да го съчетая.  И така.. поръчах си три! Мога да ги съчетавам с какво ли не и повярвайте – хората по улиците забелязват оригиналноста на тези тениски.

IMG_8317
топ I speak Chanel by Sassy Voguette Boutique

IMG_8357

Горещо ви препоръчвам да имате между закачалките си Top & Co. Може да ги комбинирате смело с класическите елементи от гардероба, тъй като красивата тениска с оригинален принт ще изглежда добре съчетана дори с класическа пола и високи токчета.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.