Цвят на властта

Четвъртък отново е при нас. Денят, в който Stylish Toast вдига наздравица с определен цвят. Днес ще „пия“ с черното, цветът, който никога не е излизал от мода.

cheers

Изхождайки от психологията, черното е известно още като цвят на властта. Например, ако си сложите дълга черна рокля, вие сте богиня. Ами малката черна рокля? С нея излъчвате елегантност, а погледите на мъжете не слизат от вас.

блацк
дълга черна рокля http://bgfashionmuses.com/bg/

 

малка черна рокля http://bgfashionmuses.com/bg/
малка черна рокля
http://bgfashionmuses.com/bg/

Черното е чудесен вариант за бизнес стил. Логиката? Ако сте в стилен черен костюм с перфектната кройка, никой шеф няма да ви упрекне, че нямате вкус. Но не е задължително онова, което сте облекли, да е консервативно и банално.

Какво ще кажете за нещо по асиметрично и разчупено. Обожавам нестандартни дрехи като пола балон, вълнуващи гащеризони или ризи с огромни ръкави. Може би ми седят странно, защото съм едва 164 см, но на мен изобщо не ми пука. Харесват ми, удобни са и най-вече забележими. Нека не се лъжем… Всяка жена обича да впечатлява останалите с визията си, ходейки със самочувствие и усмивка по улиците. Такъв тип дрехи не се намират в популярните вегири. Те са дизайнерски и именно заради това за уникати.les-fleurs-logo-1445530319

Уникатите аз намирам в сайта www.bgfashionmuses.com Имат огромно разнообразие от привлекателни и оригинални неща, било то дрехи или аксесоари. Проверете сами, но преди това си отделете поне час за разглеждане, защото ще бъдете погълнати от многообразните артикули.

А сега ще ви пренеса в царството на Maria Queen Maria.  Избрах да ви покажа някои от любимите си техни дрехи в черно. Целта ми е сами да се убедите в новаторското, нестандартното и интересното.

Номер едно е черният гащеризон със супер обемни ръкави и гол гръб. Подходящ е както за есента, така и за пролетта, за всякакъв повод. Добавяте огромни обици и високи токчета и градът е ваш.

cheren-gassherizon-s-neveroyatno-obemni-rkavi (1)cheren-gassherizon-s-neveroyatno-obemni-rkavi

 

10156070_10205689105083287_885189858622338609_n

На номер две отново е черен гащеризон, но този път без ръкави. Кройката е свободна, а съставът му е 100% памук и полиестер. Три думи са достатъчни – оригинален, тренди и шик.

black-asymmetrical-loose-jumpsuit

Под номер три е дълга, черна и много екстравагантна рокля. Не всеки би се осмелил да я сложи.. Но ще изгуби. Представяте ли си как отивате на Sofia Fashion Week с тази черна рокля и всички ви забелязват и снимат? Вълнуващо, нали? Друг вариант на тази рокля е, че може да се носи като дълго сако. Просто разкопчавате копчетата, а отдолу обличате изкряща къса рокля и ето съвсем различен аутфит.

dlga-cherna-feshn-roklya (1)

dlga-cherna-feshn-roklya

Колкото и консервативен стил да имате поне веднъж рискувайте с нещо МЕГА екстравагантно. Влезте в едно ново амплоа поне за една един ден или една вечер. Нищо няма да ви коства, а резултатът ще е положителен. Все едно използвате вирусен маркенинг за собствения си стил. А именно да сте нестандартни, асиметрични със силни визии.

 

 

Благодаря и наздраве за черният цвят!

Stylish Toast.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s