Облечени в промяна

Да опознаеш себе си е, може би най-трудното нещо, с което човек може да се захване. Процесът изисква много време и анализи, а вариантът  да се объркаш е сигурен.  Въпреки това си заслужава всеки един от нас да се впусне в това приключение към самия себе си.

Май вече си зададохте въпроса – ” Това не беше ли блог за мода, стил и лайфстайл?” Да,така е! Но МОЯТА ЦЕЛ НЕ Е да пускам всеки ден снимки и да ви казвам кое е модерно или не. Не целя да ви спечеля чрез игри с награди и пр. Преди всичко, свързано с модния бранш, бих искала да ви накарам да се запознаете със самите вас и да си зададете един простичък въпрос – Кой съм всъщност?  Представете си, че се чудите какво да облечете, всяка сутрин. По същия начин се зачудете защо вътрешният ви глас говори и следвайте съдбата си. Съдбата ви може да бъде свързана с модата, но също така и с това да бъдете строителен работник. Разберете кой е душевният ви стил!

10410699_10202206542421397_3632825314722598673_n
Напишете своята книга..

Oт малка усещах, че ще ми се случват чудесии. Купища възможности ще излизат на пътя ми към високите върхове. Така и стана! Смело мога да кажа, че имам чудесен живот, горда съм със себе си и съм благодарна на вселената за всичко, което ми е поднесла и продължава. Падения също не са липсвали, но именно те са ме научили да съм упорита, търпелива и още по-борбена. Моето пътуване към себе си започна на по-късен етап и беше ползотворно едва, когато се научих да се вслушвам в истинската Ивелина и да й вярвам. Това ме зареждаше с енергия, смелост и правеше пътуването ми към света истинско, помагайки ми да постигам неща, надминаващи най-смелите ми мечти.IMG_8735

Ще ви издам едно златно правило. Правете вашия личен избор! Според мен изборът, който правим в живота, било то с хората и предметите, които ни заобикалят, УВЕЛИЧАВАТ И НАМАЛЯВАТ силата на вътрешния ни глас, или го изключват. Не се вслушвайте изцяло в майки, бащи, баби, лели, гаджета и пр. Повярвайте ми, това ще доведе само и единствено до неудовлетвореност и тъга. Още в гимназията родителите ми, решиха, че трябва да стана адвокат, дори самата аз се бях заблудила. Но кандидатствайки аз сама взех решението да бъда ПР. Предпочетох креативна професия, носеща ми удоволствие, пред това да си залагам главата за някой и вечно да съм на тръни, а уискито да ми е пръв приятел, когато нещо се оплеска. NEXT! Работата в банка, работа с преспектива, но не беше моето. Избрах да продавам сладки в Америка и да пътувам съвсем сама, без да познавам никого. Може би си казахте: “Деградация!” Истината е, че това беше един ключов и положителен избор, който ми помогна да изхвърля старото, задушаващото и да открия новото и вдъхновяващото.

10343522_10202359148236447_2039299472029284963_n10456102_10202359170276998_4312002396744482680_n

Отклоних се от тематиката на блога НАРОЧНО. Използвах настоящата си енергия и мисъл, за да ви подтикна да се ОБЛЕЧЕТЕ В ПРОМЯНА. Статията е призив към всички вас, независимо дали сте мъж или жена. Събудете се и да бъдете себе си.  Задайте си въпроса – Правя ли това, което АЗ искам?
Съберете смелост и кураж, така, както го правите, когато събирате купчина дрехи на намаленията в ZARA. Опитайте се да се вслушате във вътрешния си глас. Вземете една тетрадка и записвайте мислите си всеки ден. Отнема само 5 минути.

FullSizeRender (1)

Надявам се написаното да ви е послужило като стимул за постигане на някаква цел и се надявам това да се случи докато сте все още сте млади – преди да имате заеми, деца, съпрузи. Да успеете да положите максимални усилия, разчитайки на интуицията си, следвайки мечтите.

Стискам палци!

Ивелина

2 Comments Add yours

 1. Vesi Savova says:

  🙂 Как съм изпуснала този прекрасен блог 🙂
  Супер статия!

  vesisavova.blogspot.com

  Like

  1. StylishToast says:

   Благодаря Ви,Веси за страхотния коментар! Може да ме последвате и в социалните мрежи,за да сте винаги в крак с новите постове 🙂 FB Stylish toast ; Instagram stylish_toast

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.