Купи ме, Продай ме! с Shedd

Купи ме!

Обикаляйки из мола, изведнъж си набелязвате някоя дреха. Вглеждате се внимателно и сякаш тя ви вика силно с думите: „Купи ме!“. Влизате развълнувано в магазина, мерите и хоп – инвестирате парите си в удоволствие. Минава се известно време и ровейки в гардероба си, виждате същата тази дреха. В този момент обаче мисълта е съвсем друга – „Защо я купих като почти не съм я носила?“ или „Та, тя още е с етикета!“.

Лично аз имам манията всеки сезон да купувам и купувам нови дрехи, независимо дали са ми нужни или не. Какво става след  известен период от време? Гардеробът е претъпкан, а повечето неща са ми омръзнали. Знам, че идва нов сезон и аз нямам търпение да си купя нещичко от най-новите актуални модели, кройки, материи, чанти и ОБУВКИ ! И така колелото пак се завърта. Ако на някой от вас целият този хаос му е познат, искам най-гласно да ви споделя, че РЕШЕНИЕ ИМА.

IMG_7612

Shedd

Това е мобилно приложение, посветено на модното пазаруване, при това  напълно БЕЗПЛАТНО. Независимо дали ползвате iOS или Android, Shedd е достъпен и за двете системи. Един клик и сте in! Ето какво сподели един от създателите на апликацията, на официалното медийно събитие тази седмица : „Непрестанно развиващата се модна индустрия, в комбинация с нарастващ брой онлайн магазини и масово използване на социални мрежи, създават необходимост от платформа, която потребителите могат спокойно и неограничено да използват, знаейки че стават част от едно ново течение, което поддържа модата ЖИВА“. И така от януари 2016 г., по това ново течение се пускат хиляди българи, които купуват и продават с помоща на Shedd.

IMG_7637

IMG_7664

Продай ме!

Основната цел на мобилното приложение е да помогне на всички нас, с препълнените гардероби (и не само), да продадем дрехите, които НЕ носим. Публикуването на обяви става за по-малко от минута – всеки може да се справи.

Първата стъпка е да снимате артикула, който искате да продадете. Добре е да знаете, че снимките трябва да са с много добро качество. Какво още ли? Светлина, светлина и пак светлина. Креативност?! Ако направите по-разчупена и оригинална снимка, която да се отличава от другите, Shedd ще ви показва най-горе във фийда. Друго? Облечете дрехата и се снимайте. Така хората ще видят как ви седи, а не е просто окачена на закачалка. Не забравяйте за фона – изчистен или цветен, няма значение, важното е да е як! И не на последно място, добре е да подготвите артикулите като за списание – чисти, изгладени и без дефекти.

FullSizeRender (6)

FullSizeRender (5)

След като снимката се качи, определяте цена и идва ред на описанието. Хубаво е да опишете подробно артикула – размер, цвят, дължина, ширина, ако има забележки и пр. Задължително сложете хаштагове, поне 5. Те са необходими, за да могат купувачите да открият желаните от тях артикули по-лесно, чрез конкретни думи. Ето и един пример, за да се изясни картинката : #чанта #черна  #клъч #нова #дамскачанта.

Ако се придържате към препоръките от по-горните редове, бъдете сигурни, че Shedd ще ви покаже на водещо място във фийда, а така шансът за продажба е много по-голям. Вие продавате, а другите купуват. Вие купувате, а другите продават. А изводът е, че накрая всички са щастливи. 🙂

За въпроси или още информация може да ми пишете тук или на FB Shedd.  Дрехите и аксесоарите, с които съм готова да се разделя ще намерите в Shedd, с хаштаг #stylishtoast.

Стана ви интересно нали? А свалихте ли си Shedd вече?

Успех на всички!

Ивелина

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.