Малкият принц

” Времето, което си изгубил за твоята роза, я прави толкова важна.”  Малкият принц

Осемнадесет години аз “губя” време за моята роза Валентин, по-малкият ми брат. И напълно разбирам цитата по-горе, защото Вальо е един от най-важните и значими хора в живота ми. Чувствам се странно и в същото време щастлива. Някак си не мога да повярвам, че тази година той ще има бал. Все едно беше вчера, когато избирахме костюма му за завършването в детската градина. И тогава, както днес, обикаляхме по магазините, за да му купуваме костюм. Разбира се, с доста размери по-надолу.

Спомням си и тийнейджърските му години, когато дългите тениски, свлечените дънки и модерните Supra, му бяха любими. На моя бал, който беше преди 5 години, едва го накарах да облече риза. Преговорите бяха доста дълги, но накрая всичко приключи в моя полза. 😉

Минаха пет години и дойде ред на подготовките за неговия абитуриентски бал. Радвам се, изпълнявам ролята на личен стилист и му помагам с избора. Така заедно успяхме да намерим подходящото облекло за незабравимата бална вечер. Ето как стана…

Карайки си по бул. България, попаднах на билборд на TEODOR. Визията на мъжът беше с костюм, какъвто търсехме. Свързах се с тях и те любезно ми казаха къде го има наличен, за да идем да мери. Вальо беше с една идея предубеден, тъй като си беше харесал друг костюм,на друг бранд, по каталог, но като отиде на място в магазина остана крайно разочарован,защото на живо беше коренно различен, особено цветът.

12963675_10206013672517270_2032224554426705370_n

Ето, че се озовахме в магазина на TEODOR в The Mall. Показаха ни модела, който търсехме и виждайки го, с Вальо разбрахме, че ще е ТОЗИ. Едно към едно с билборда като цвят, високо качество на материята, изчистен и стилен дизайн – с една дума костюмЪТ! Разминахме се с дългото обикаляне по молове, Витошка и т.н. Слава Богу!

FullSizeRender (16)За да завършим визията ни трябваше и риза. Повярвайте ми, когато застанах пред голямата стена само с ризи, за момент се обърках и станах разногледа. 😀 Заложихме на бялото- класика! Ризата, която избрахме освен, че е  бяла има сини флорални мотиви от вътрешната страна на яката. Оказа се, че флоралното този сезон е хит и при мъжете.

FullSizeRender (13)

FullSizeRender (15)

FullSizeRender (14)

Впечатления…

Забелязах, че TEODOR залагат на модерен стил, който е подходящ за всеки мъж. В крак са с новите тенденции, което предоставя на българския мъж да се облича по последна мода. Другото, което ми направи впечатление е ,че обръщат внимание на детайлите – от кройката на всяко изделие до копчето на ръкава – за постигане на перфектната дреха. Което е важно, защото колкто и да не ви се вярва, мъжете са по детайлни от жените. И доста по-капризни!

FullSizeRender (11)

FullSizeRender (12)

FullSizeRender (10)

Късмет беше, че заварихме стилистката на бранда, в магазина, която ни отдели време и даде модни  съвети, за което още венъж благодарим. Благодарим и на целия екип! Аз трудно се впечатлявам и доста често недоволствам от обслужването в магазините, но TEODOR надминаха очакванията ми.

FullSizeRender (8)

FullSizeRender (9)

И ето, че си тръгнахме от магазина изключително доволни, със стилен костюм в ръка.

Благодаря,

Ивелина

в сътрудничество с Teodor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.