Stylish T-shirts/oast

Обожавам изчистения топ! Факт е, че е част от гардероба на почти всеки и, че е супер удобна дреха. Т-шъртът е абсолютен спасител винаги, когато искаме да облечем нещо casual или дори да комбинираме с официална пола, панталон и пр.

Реших, че вместо да си купувам готови тениски с щампи и надписи и да прекарвам часове в разглеждане на онлайн магазини, е най-добре аз самата да създам такива. Мои собствени с името на блога. Да вложа енергия и време да творя, вместо да скролвам сайтовете и да се чудя кое да избера. По-добре е, нали?!

Толкова се вълнувам да споделя с вас линията тениски Stylish Toast. Беше истинско приключение докато наглася щампата, избера шрифта, докато намеря точната материя, която искам. Часове наред съм си играла с програмата и ето, че най-накрая създадох това 🙂IMG_9020

За три месеца кътчето ми в интернет набра изключителна сила, аз самата му се отдадох толкова много, че няма до къде.  В  ума ми се зароди и идеята за тениските.

IMG_9021

Поварвайте ми, такова удоволствие изпитвам сега, когато се гледам в огледалото, носейки “произведението” си. Връщам лентата назад, после напред и ми става едно такова топло на душата, виждайки и осъзнавайки колко далеч стигнах и ще продължавам да стигам.

IMG_9025

За мен беше важно да създам дреха, която харесвам, в която се чувствам удобно, която мога да комбинирам с дънки, къси панталонки и пр. и която е отражение на мен. Просто изчистен бял топ за мен, моите приятели и за всички последователи на Stylish Toast.

IMG_9063

IMG_9064

Силно се надявам, парчетата плат, които създадох да бъдат ключов артикул в гардедоба на всеки! А вие искате ли?

🙂

IMG_9059
Размери S, M и L

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.