Красота и стил в един конкурс

Почти всяко момиче от малко мечтае да се превърне в принцесата от приказките. Да облече красива бална рокля, да обуе кристалните обувки и да сложи блестящата корона на главата си. Поне няколко от вас, които четете сега, се върнахте в детските си години,нали? Аз,да!

Цялата тази картинка не е невъзможна в реалния живот.   След седмица, на 18.06. , на Северното Черноморие 30 красиви български ще успеят да изживеят детските си мечти да бъдат като принцеси. Може би ви прозвуча сладникаво, но това си е самата истина. Знаете ли колко момичета не са имали възможността да имат кукли, да имат видео или DVD и да гледат детските?  Не са имали пластмасови корони или костюм на Спящата красавица, имали са само въображение. Затова смятам, че подобен конкурс може само да помогне на момичетата да изживеят детската си мечта.

newpic2

В този пост става въпрос за най-големия конкурс за красота на Черноморието, организиран от Златни пясъци АД – Мис Златни Пясъци. Сигурна съм, че някои от вас с предубеждение са си казали: “Поредният нагласен панаир. Голяма работа!”. Да, ама не, драги читатели! Поинтересувах се, разрових се доста, дори ще присъствам. Не е панаир като този, които преди години гледах по телевизията как уж красиви момичета, доказват “умствения” си капацитет и се борят за титла “Мис”. Тук става въпрос за един сериозен конкурс за красота, с реални награди, подбрани красиви момичета и сериозна подготовка. Става въпрос за едно събитие, което е по световен стандарт, не побългарен, както повечето.

newpic3

newpic

Наградите никак не са малки и са абсолютно реални. Наградният фонд, който организаторите отпускат е на стойност 30 000 лева. Победителката ще спечели 10 000 лева, втората подгласничка 6000 лева, а третата 4000 лева. Десетте най-красиви участнички извън финалната тройка ще бъдат наградени с 1000 лева. Но стига толкова цифри.

Photo - Miss Golden Sands FB Page
Photo – Miss Golden Sands FB Page

Девойките ще се забавляват много по време на тридневния си престой, защото организаторите са им приготвили доста динамична програма. Ще бъдат специални гости на петзвездния хотел Адмирал.

Photo - Hotel Admiral FB Page
Photo – Hotel Admiral FB Page

30-те участнички ще дефилират на сцената с красивите рокли на Bridal House.  Аз лично нямам търпени да видя точно това дефиле на бляскави вечерни рокли на сцената край морето.

Photo - Bridal House FB Page
Photo – Bridal House FB Page

На къде без звезди?! Голямата усмивка Орлин Павлов и красавиците Мей и Йоанна Драганева ще бъдат част от събитието. За хореографията отговорникът е Атанас Месечков. А специалният гост ще бъде боливудската актриса и модел на Victoria’s Secrets – Наталия  Жаносек.

IMG_9813

В огромно очакване съм на конкурса Miss Golden Sands. Трепетно искам да видя коя красива българка ще се превърне момичето от приказките и ще сложи бляскавата корона на главата си. Очаквайте много снимки от мястото на събитието.

Успешна седмица!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.