LIERAC Summer Hero

Целулитът е враг номер едно на жените. Особено през летния сезон, когато се показваме по бански и къси рокли.  За да се преборим срещу врага, търсим помощ от масажисти, терапии и какви ли не кремове. Да си призная бях доста скептично настроена срещу всичко това преди да срещна моя герой – Lierac BODY-SLIM MINCEUR GLOBALE.

P1040546

Четейки ревюто на продукта си помислих :”Това не е възможно!”. Едновременно да намалява целулита, да оформя, да тонизира и да стяга кожата. А, и още нещо  – да изглажда и хидратира.  Ето защо реших да се предизвикам и да видя дали като използвам продукта на LIERAC ще има резултат, но не от 3-4 нанасяния, а от използването на цялата 200 милилитрова тубичка.

P1040548

Резултат имаше! Кожата ми стана по-стегната и гладка. Целулит нямах кой знае колко като започнах да нанасям Body-Slim Milceur Globale, но сега мога да се похваля, че изчезна напълно. Благодарение на кого?! На летния ми герой. BODY-SLIM MINCEUR GLOBALE. Първият 4D МОРФОЛОГИЧЕН антицелулитен концентрат, разработен от Lierac. Съставките подействаха като едновременно оформиха бедрата, хидратираха и опънаха кожата ми.

P1040488

P1040491

Опитайте и вие! Докоснете се до свежата розова тубичка и изпробвайте този свеж гел-крем. Кажете “Не” на портокаловата кожа и се чувствайте зашеметяващо в новите си бански.

P1040497

P1040498

P1040508

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.