Код: Обувки

В разгара на намаленията, ние жените сме като развързани. Не спираме да кръстосваме моловете с надеждата, че ще си купим доста дрехи на sale.  Но дали това е най-правилното? Не е ли по-добре предварително да знаеш от какво имаш нужда? По-добре да не тръгваш безцелно на намаленията, защото губиш време и харчиш повече.

Днешната тема е за обувки и по-конкретно трите чифта, които всяка жена е добре да има в гардероба си. Включила съм модели на HM и Forever 21, които може да откриете в магазините им на намаление.

  1. Обувки тип “пантофки”.  Удобни, цветни, подходящи за вечерта и за през деня, винаги шик.
HM. Пантофки с панделка отпред, стелки и подплата от текстил и гумени подметки. 17.99 лв.
HM. Пантофки с панделка отпред, стелки и подплата от текстил и гумени подметки.
17.99 лв.
HM. Пантофки от дантела със стелки и подплата от текстил и гумени подметки.
HM. Пантофки от дантела със стелки и подплата от текстил и гумени подметки.
Черни лачени пантофки с голяма сатенена панделка. 21 лв.
Черни лачени пантофки с голяма сатенена панделка.
21 лв.

2.  Класическата черна обувка на ток. Независимо дали е остра отпред или заоблена, черната обувка може да се съчетава с почти всичко. В офиса или на бар, през деня или вечерта – няма значение, чифт черни обувки ще ви заведат навсякъде.

HM. Официални обувки от имитация на велур със заострени върхове, стелки и подплата от имитация на кожа и гумени подметки. Височина на тока 8 см. 34.99 лв.
HM. Официални обувки от имитация на велур със заострени върхове, стелки и подплата от имитация на кожа и гумени подметки. Височина на тока 8 см.
34.99 лв.
Велурени обувки с малка платформа. 28 лв.
Велурени обувки с малка платформа.
28 лв.

3. Еспадрили ООД. Страхотни са! Всичките. Равни или на платформа, цветни или едноцветни, няма значение. Неоспорим факт е, че са доста модерни и ефектни, могат да се съчетават с дънки,рокли и т.н. Просто трябва да имате един, два чифта.

Еспадрили от текстил и имитация на кожа със сплетен кант от юта по ръба на подметката, подплата от памучен габардин, стелки от юта и гумени подметки. 26.99 лв.
Еспадрили от текстил и имитация на кожа със сплетен кант от юта по ръба на подметката, подплата от памучен габардин, стелки от юта и гумени подметки.
26.99 лв.
Дънкови еспадрили с подплата от памучен брезент, стелки от юта и релефни гумени подметки със сплетен кант от юта по външния край. Височина на платформата 2,5 см. 20.99 лв.
Дънкови еспадрили с подплата от памучен брезент, стелки от юта и релефни гумени подметки със сплетен кант от юта по външния край. Височина на платформата 2,5 см.
20.99 лв.
Еспадрили от памучен брезент с детайли от имитация на кожа, гайка отзад, сплетен кант по ръба на подметката, стелки от юта и имитация на кожа и гумени подметки. 21.99 лв.
Еспадрили от памучен брезент с детайли от имитация на кожа, гайка отзад, сплетен кант по ръба на подметката, стелки от юта и имитация на кожа и гумени подметки.
21.99 лв.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.