Зелено и цветно

Напоследък да си “еко” стана модерно, да носиш дрехи с флорални десени, също.

P1050242

P1050277

Днес ще пречупя модата, интериора, цветовете и зеленината през една призма. Цветните дрехи са актуални предимно през пролетта и лятото, когато искаме да потънем в свежите цветове на Майката Природа, а зеленият интериор е подходящ през цялата година. Да, да, правилно прочетохте –зелен интериор . Но не просто мебели, картини, чаши, чинии в зелен цвят – ЗЕЛЕНИ СТЕНИ. Имам предвид жив, зелен и свеж скандинавки мъх, с който може да аранжирате дома си (и не само).

P1050240

Запознах се с този вид декорация на скоро. Обичам креативността, иновацията, оригиналността, лукса и точно по тази причина искам да ви запозная с  БИОборд . Творчески настроен бранд, който съчетава изброеното по-горе. Екип, с богато въображение, който внася живинка и красота във всичко, до което се докосне, изгражда зелени стени, които превръщат помещението в мини гора.

P1050245

Със скандинавския мъх може да направите зелена стена в дома или офиса си, да го включите в рекламна кампания(вижте тук ) или да направите скъп подарък на специален за вас човек. Жокер тук! Предимствата са много – НЕ изисква поддръжка, инвестицията си струва на 100%, красиво е, свежо е и внася комфорт. С три думи – лукс без стрес.

P1050254P1050274

Проектът, който ви представям ми хрумна, виждайки голяма зелена стена от мъх в ресторант Фонденте(препоръчвам да идете и видите на живо :). Казах си – защо да не снимам този иновативен интериор, пречупвайки го през модата?  А какво по-подходящо от флорален аутфит, които да се слее идеално с приказната обстановка, която скандинавският мъх предоставя?

P1050321

P1050368

P1050374

Така създадох нещо цветно, стилно и вълшебно. Надявам се да се потопите в тази успокояваща и естествена атмосфера, а защо  да не я пренесете и във вашия дом? Как? Разберете тук . 

P1050349

P1050317

P1050293

Гащеризон – STRADIVARIUS

Обици и колие- HM

Черни обувки – Miss Sixty (old)

Червени обувки – Sam Edelman (old)

Флорален панталон – ZARA (old)

Чанта – ESTIL

Интериор – БИОборд

Приказен и ЗЕЛЕН уикенд!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.