Подари различно, подари преживяване

Този любим декември – най-после е тук. Толкова да го обичам и толкова да ме топли. Все още не съм се сблъскала със студа и снега, радвам се на 10 – 15 градуса и много слънце. Нямам търпение да се прибера вкъщи и да започна с подготовките за предстоящите празници. Да си направя топъл чай, да извадя коледната украса, да си пусна коледния плейлист и да творя ли творя.

15327353_10207616878996430_2778267058701895755_n

Ами подаръците?! Започнах да ги мисля от средата на ноември. Тук, в Америка, те „бомбандират” с реклами за намаления, Christmas deal и пр. ежедневно, по няколко пъти, затова и те подтикват да купуваш …  ненужни неща. Голям маркетинг ви казвам. Та в този ред на мисли, въпреки стотиците имейли с подаръчни „сделки”, много се чудех с какво да зарадвам най-близките си. Не съм фен на традиционното, не обичам просто да отметна номера като подаря вещ, която или ще събира прах на някой рафт, ако е дреха ще се износи или ще и „мине модата”,или най-лошото -няма да се хареса.

Тази Коледа ще бъда различна и ще подарявам различно. Ще подарявам удоволствия! Какво имам предвид !? Нека ви представя страхотната находка, която открих и която ще ме улесни много с изобра на подаръци не само за Коледа, а като цяло.

fullsizerender

Запознайте се с Wishio! Моят нов помощник в избирането или по-скоро, в създаването на подаръци. Той е страхотен уебсайт, който помага да подарим преживяване, да подарим емоция, спомен, да докоснем сърцата на близките си. Да подарим различно! Този приятел създава персонални подаръци и изпълнява мечти. Стана ви интересно, нали?

fullsizerender-1

Ето как работи….

Първо трябва да решите на кого ще подарявате, за да се ориентирате кое от предложените преживявания да изберете. За родителите ви, за партньора ви, за приятелите ви?! Преживяванията са много, от различен характер  – от спа уикенди и гурме курсове, до екстремни преживявания като стрелба с няколко вида оръжия. Идва ред на повода – Коледа, рожден ден, тематично парти, няма значение, Wishio помага винаги. И за да не губите време в скролване, търсачката сама подбира  Топ 20 преживявания, в зависимост от повода, който сте посочили. Много е простичко.

Ииии вече сте избрали получателя, избрали сте преживяването, което може да поднесете в красива кутия или луксозен подаръчен плик, плащате, по удобният за вас начин ииии voalá !

fullsizerender-2

Важно е да знаете, че преди да използвате преживяването се изисква предварителна резервация. Не се притеснявайте,  екипът на Wishio  се е погрижил всичко да бъде описано много подробно във всяка една оферта.

Нека ви покажа моите любимци, от които ще си подаря и на мен.

  • Подходящият подарък за Stylish Toast със сигурност е винена дегустация . 
  • Годишната умора се е натрупала и е време за релакс, нали? Надникнете тук и тук .
  • Не съм екстремист по душа, но знам на кого бих подарила това .
  • Кръвта ми започва да кипи, когато чуя да звучи танго. Не знам стъпките, но май е време да ги науча като си подаря един, два  урока  . 
  • Шестото любимо предложение от Wishio, ще е за специален човек. Ето го и него , а на кой ще го подаря ще разберете в следващ блог пост. 🙂

15388756_10202658067128351_130543282_o

Приятели, надявам се да съм помогнала на много от вас в избора на подаръци. Защо не опитате да сте различни и да сбъднете мечтите на най-близките ви?!

Xoxo,

I wishIO  a Merry Christmas! >3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.