Класическото черно за Новогодишната нощ

Светлинки, мехурчета от шампанско, много Sylish Toasts…  Нова Година наближава и повечето хора са в екстаз. Нека си призная, аз не съм от тях, защото смятам, че е ден като ден, с разликата, че годината в календара сменя цифрата си. Единственото нещо заради, което се вълнувам около новогодишната нощ е какво ще избера да облека, независимо къде съм.

Почти всяка жена иска да бъде блестяща, неотразима и специална на 31 декември. „Feeling special”, както бихме се изразили в социалните мрежи. Нова Година е един повод за експериментиране с аутфита. Оригинални, различни, с пайети или без, вие решавате, важното е да има блясък, нали?!

В избора на стил за посрещането на 2017-та, аз ще заложа на класиката, която подчертава грацията.  Досетихте ли се?!  Малка черна рокля, но коя от двете? С дантела и тюл и полиестер.  Моделите са  изрязани, разчупени, с красиви елементи, които придават още по-аристократичен вид.

 

dsc03719

До тук добре, но за да съм по-уверена в избора на аутфит и да се чувствам по-комфортно в роклята си, трябваше да избера и подходящо бельо.  Заложих отново на черното, с дантела, все пак трябва да го съчетая по някакъв начин и в същото време да изглежда ефектно. Именно затова поръчах новогодишния си комплект бельо от Quivo, плюс фигурален чорапогащник и резервни презрамкикато акцент. Сутиенът е на Lormar с Push Up ефект, за да повдигнем не само настроението. 😉 Удобното е, че моделът е с предно закопчаване и най-голямото предимство е, че предлага 18 възможности за приложение –  със силиконови презрамки, с черни, няма значение.  Бикините отново са на Lormar , изработени от фина еластична дантела с флорални мотиви.

dsc03740

dsc03744dsc03714

dsc03735

dsc03730

dsc03723

Имам още четири дни да реша с какво ще облека. Има ли колебаещи се като мен?!

XoXo,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.