Long bob aka. Дълго каре

Престраших се! Отрязах косата, която уж щях да пускам. Сега седи жива, игрива и шантава. Много е приятно, когато имаш идея и фризьорът ти я осъществи! Благодаря на Галя за професионализма и за удобството, което ми предлагат всеки път, когато отида в салона. 


Никога не се влияя от тенденциите за коса, но за сметка на това всеки път имам нова идея и ходя със снимка в салона. Много често се случва да измислям чудесии и да предизвиквам безсъние на Галя. (надявам се да не я стресирам толкова, колкото си мисля).До онзи ден говорех как искам промяна и как искам да пускам косата си, но да е на етажи. Е, както винаги измислих нещо коренно различно. Освен, че я етажирахме, я скъсих с пет пръста…. И се получи доста ЯКО!
Оказа се, че дългото каре е било носено предимно през 60-те и 80-те, разликата при мен е, че съм без къс бритон и не изглеждам като учителка по математика.  Предимството ми е, че сега ще отделям само по 10-15 минути, за да се изсуша и няма да ми мрънкат, че закъснявам. Та, с две думи – УДАРИХ ДЖАКПОТ!
Съветът ми към всички вас е да носите косите си, както искате и да не обръщате внимание на тенденциите, защото на едни им отива едно, а на други – друго! И друго важно – оставяйте косата си в сигурни ръце! ❤

Xoxo,

И.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.