BRING IT … Now

Помните ли любимите си дънки? Или яката блуза от преди пет години, която все още искате да носите, НО е толкова изхабена? А роклята, в която вече не може да влезете? Дааа, неприятно чувство, голям проблем. Колкото и клиширано да звучи – за всеки проблем си има решение, включително и за старите ви дрехи.

Решението е новата кампания за събиране на стари дрехи на H&M “Bring it”. Защо просто не съберете износените си дрехи и не ги замените с нови? Брандът  цели да ни покаже колко е необходимо рециклирането на дрехи и се стреми да затвори производствения цикъл на модата,  с цел по-малко дрехи на боклука.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Малко повече за процеса

hmprod

Ето и кратко видео, което нагледно показва самия процес, по който преминават старите и ненужни дрехи, след като са били събрани в магазина. Чрез вдъхновяващи истории, то илюстрира как продължителността на живота на една дреха може да се увеличи, за да остане тя колкото се може повече в употреба.

Processed with VSCO with f2 preset
Аз напълних един плик, но може и да станат три, ако извадя и чувалите под леглото. 😉 Ако искате да се включите занесете Старото в най-близкия магазин на H&M и ще бъдете възнаградени.

XoXo,

И.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.