Silver Shade или как една кърпа има няколко предназначения

Тъй като напоследък съм на вълна еко, няма как да не споделя за новата си находка. Тези от вас, които да чели предната статия „Памучна прегръдка” вече са запознати с компанията Cotton House . А за тези, които не са ще дам малко инфо.

Cotton House e Start UP, който произвежда арт хавлиени изделия и обединява свободолюбие, креативност, удобство и любов.  Мисията на бранда е супер cool, a именно „да бъдем приятели с природата и да го направим със стил“.

dsc_0415

Освен, че избрах хавлия на малкия Емо, намерих и нещо и за себе си. Отдавна си търсех кърпа за фитнес 2 в 1. Тоест да я слагам върху постелката, когато съм на групова тренировка и след това да я ползвам  след душа. И ето, че Cotton House  решиха проблема ми. Трябваше ми нещо голямо като размер, което да ме обгръща и да не зъзна, защото в съблекалнята си е студено. Или аз просто съм станала много зиморничева… не знам. Другото важно беше да попива бързо. И така , виждайки качеството на детската хавлия, аз взех за себе си Silver Shade.

dsc_0392

dsc_0413

Оказва се, че не е 2в1, а много повече, защото мога да я използвам за плаж,  за СПА, за фитнес, за всеки един спорт, навсякъде.

dsc_0432

dsc_0430

dsc_0433

dsc_0442

И този продукт на бранда доминира с модерност и изключително качество. Като предимства на кърпата ще изтъкна, че е супер мека и силно абсорбираща. Плътна е и е голяма 90 x 180 cm, идеална за „малък” човек 163см. Има дълги фини влакна пениран памук, които придават здравина и мекота.

dsc_0428

Любимият ми детайл са ресничките в двата края на кърпата. Седи закачливо  и определено се отличава от останалите кърпи. Подръжката е лесна, а от Cotton House препоръчват преди първо използване да  се изпере самостоятелно, за да се отключи перфектната ѝ попивност, както и да не се полепят малки власинки по останалите дрехи в пералнята.

dsc_0424

Допирът на хавлиената кърпа е от голямо значение за позитивната ни нагласа след баня, на плажа или в спа центъра. Не бива да правим компромиси с кожата си,затова трябва внимателно да подбираме този вид текстил. Така избираме не само даден артикул, ами залагаме на комфорт, качество и издръжливост.

dsc_0400

Аз и Емо станахме приятели с прироодата като избрахме нежността на хавлиените артикули на Cotton House !Вие искате ли да се включите?

dsc_0418

dsc_0419

Xo Xo,

И.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.