Сияние и мекота с Braun Silk-épil 9

Сещате ли се за дни, в които имате важна среща и трябва да носите рокля или приятелите ви спонтанно ви канят на море и тръгвате? Мххммм!  Нооо не сте се „подготвили”, т. е. не сте се епилирали. Започвате да въртите очи само при мисълта как бързате, а трябва да влезете в банята, за да премахнете тези дразнители, косъмчетата. На всичкото отгоре ще се омотаете в кабела на епилатора, ще правите „йога пози”, докато се нагласите удобно  и най-лошото – ще ви боли и може би кожата ви ще почервенее.

Живеем в 2017 година, 21 век. Техниката е толкова напреднала, че по-горе ужасяващата ситуация вече е мит. Защото както в митовете и легендите, така и в наши дни си имаме герои. Моят нов, епилиращ герой се казва Silk-épil 9 на Braun. За по-бърза и ефективна епилация!

dsc03994

Благодарение на най-новата технология „Multi Grip” , 40 пинсети, епилаторът  премахва дори и най-късите косъмчета. Вградената лапмичка „Smart Light” пък ви помага да виждате по-добре и да не изпускате нито една зона. Вече няма смисъл да предпазвате епилатора си от намокряне, защото Silk-épil 9 притежава Wet & Dry функция и може да го използвате под  душа или във ваната, без да се притеснявате, че ще се развали.

dsc03996

Комплектът съдържа високочестотен масажиращ накрайник,както и такъв за контакт с кожата. Стойка за зареждане, плюс специален кабел и черешката на тортата – четка за лице Olay, която почиства лицето в дълбочина и е пъти по-добре от ръчно почистване с ексфолиант.

dsc03987

dsc03995

С нежни въртеливи движения и микровибрации, четката нежно премахва замърсяването по лицето ви. Аз лично навлажнявам кожата с вода, слагам ексфолиант по лицето си и внимателно почиствам с четката. Има две скорости на бързина, така че вие сами избирате кое темпо ви  понася по-добре. Използвам четката три пъти в седмицата, защото е напълно достатъчно и резултатът е видим.

dsc03997

Ако искате да сменяте епилатора или ви е писнало от лепкавата кола маска,няма да сбъркате, ако заложите на Braun Silk-épil 9. Гарантирано по- мека и сияйна кожа. Лесно преносим е, идеален за пътуванията, тъй като е безжичен и има удобна торбичка за съхранение.

dsc03986

dsc03993

 

Дами! За да стъпвате смело и с високо вдигната глава седем дни в седмицата, се доверете на Braun Silk-epil 9,  който веднага може да закупите тук .

Тестван и 100% одобрен!

И.

dsc_0454

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.