Braun for Him

Какво е рожден ден без подаръци? Ами Свети Валентин?! Освен по случай годинката на блога, ще включа и празника на влюбените в  ИГРАТА съвместно с Braun .

Момичета, знам колко е трудно месец и половина след Коледа, отново да мислите какво да подарите на мъжа до себе си. Бонбоните и виното са демоде, да не говорим за сладникавите джунджурии във формата на сърце. Пуловер, тениска или бельо – СКУКА. Хиляди пъти се питате: „Ами какво да е този път?”.  Е, дами, нека ви помогна. 😉 Заложете на практичното и луксозното с тримера  Braun BT5070.

dsc03905

Повярвайте ми, с този подарък ще изразите не само Любовта към половинката си, но и това, че наистина държите на него, като го карате да се чувства поддържан и винаги с добре оформена брада. Избирайки продуктите на Braun, избирате  много повече от подарък!

Новите стилизиращи продукти за мъже от Braun позволяват няколко неща, не просто „минаване с машинката”.  Оформяне на контури, тримване на носа и ушите и подстригване на косата с доживотна острота на  ножчетата са едни от възможностите на тримера.  Специално направена и оформена платка обединява всички режещи елементи близки един до  друг за максимален контакт. Уредът има функция бързо зареждане (5 минути) и 2 допълнителни приставки (от 1 до 32 мм). 4 пъти по-прецизен в сравнение с предишните модели на Braun, тримерът BT 5070 хваща косъмчета от 0,5 мм.

aid-a42-0030060_beard_trimmer_bt_5070_basic_content_secondary_image_01

00069055873977_ecomm_sec_001_na

Ако подарите на своята половинка,  този продукт на Braun, със сигурност ще го запомни. Мъжете също си падат по лейбъли, символизиращи непреходност и качество.

dsc03915

dsc03910

GIVEAWAY

Влез в страницата на Stylish Toast във Фейсбук и може да си късметлийката, на която няма да се налага да купува подарък за Свети Валентин, а ще го спечели! 😉  Правилата може да откриеш тук .

 

Успех от мен и Braun!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.