Stylish and Beauty идеи за Свети Валентин

В месеца на Любовта сърцата и душите ни са пълни с радост, ноо в умът ни май се прокрадва дилема. “Какво да подаря на него/нея?”.

Stylish and Beauty Ideas

С Теди от The Beauty in my Life толкова се въодушевихме по случай Свети Валентин, че решихме да ви дадем още няколко идеи за подаръци. И двете знаем колко е труден изборът и в същото време колко е важен жестът към любимия. Затова ето още няколко насоки как да зарадвате половинката си.

Изберете емоция! Как ли? С помощта на Wishio .  Един страхотен уебсайт, който помага да подарим преживяване, да подарим емоция, спомен, да докоснем сърцата на близките си. Да подарим различно, чрез персонални подаръци, които сбъдват мечти.

difosdfi

Моите фаворити от Wishio за Свети Валентин  символизират уединение, приказност и обич. Но и аз съм в дилема! Ще се радвам да ги разгледате и да ми помогнете кое от двете да избера! Очаквам коментарииии! Скъпиии, ти спри да четеш до тук!

Ето ги и възможностите:

dsc04062

wishiobh

Номер едно –Винен Уикенд . Познавате ме, обичам виното и обичам стилните наздравици, особено ако са споделени с любимия. С това преживяване ще се потопим  в света на виното, релаксирайки и наслаждавайки се на спокойствието сред природата. Плюсът е, че има няколко пакета – мини, супер или макси. Аз бих си заложила на Макси, заради SPA процедурата с ароматна вана със соли и винени екстракти и масаж за двамата с топло гроздово олио. U La La !

dsc04060

Номер две – Романтична разходка на кон . Конният преход е през красиви места сред природата, минава през красива брезова и борова гора и достига до възвишение с прекрасна гледка към София. Има два маршрута- дълъг и къс, бих заложила на късия, защото времето не е толкова благосклонно за преход от два часа.

riding

romantichna-razhodka-na-kon-sred-prirodata-90-min

Приятели, надявам се да съм помогнала на много от вас в избора на подаръци. Защо не опитате да сте различни и да сбъднете мечтите на най-близките ви?! Иии ако може да помогнете и на мен! 😉

Xo xo,

И.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.