Stylish Toast Travel : New York

Обичам го! Всеки път, когато го видя кожата ми настръхва, реагирам така, сякаш за първи път го виждам. Помня първата ни среща сякаш беше вчера. Стори ми се разпилян, неориентиран, но в същото време толкова интересен и завладяващ. Знаех си, че тръгна ли след него ще се въртя в кръг, ще се губя стотици пъти, ще се ядосвам… Но въпреки това се хвърлих в тази космополитна схватка и бях щастлива.

Processed with VSCO with f2 preset

52e04ed1-c4bf-4f94-b6ba-014028edbcfa

Колкото и пъти да се връщах при него, беше малко, защото всеки път ме изненадваше с нещо ново, вдъхновяваше ме по различен начин, показваше ми как се е променил. Обичам го и където и да го видя, сърцето трепва,  а очите се отварят широко  и се втренчвам. Щом чуя за него, наострям уши и блокирам. Обичам го, да! Но в същото време го мразя, защото не мога  да го имам.. така както искам! Да ме обгърне, да ме приюти за дълго, светлините му да са насочени към мен. Кой е той ли?

Запознайте се с най-голямата ми любов! НЮ ЙОРК!

img_0889

07c6ebd8-f6f7-433c-8727-b6a4633a56fa

Минаха два месеца от последното ми посещение там, но е постоянно в мислите ми. Затова реших да споделя с вас някои от най-любимите ми места и моменти и да ви дам няколко съвета къде, какво и как да правите.

Настаняване:

Една от най-подходящите локации за отсядане е централен Манхатън, защото ще сте близо до топ забележителностите като Емпайър Стейт Билдинг, Рокфелер Център, Сентръл Парк и Пето Авеню. През Airbnb ще успеете да си намерите страхотно местенце, особено ако сте група. Другият вариант е този хостел, но той е малко по-отдалечен и ще трябва да се придвижвате с метро до центъра. Но ако времето е хубаво и обичате да ходите пеша, няма да ви е проблем. Може да следите за промоции тук – понякога самолетен билет плюс хотел излизат супер изгодно.

fullsizerender-6

Къде да се храните и да вдигнете Stylish Toast:

Ако Ню Йорк ви грабне, както грабва мен всеки път, за храна няма да се сещате често. Хах Гледали сте Приятели, нали? Тогава идете да хапнете в Little Owl, ресторант в сградата, където се е снимал сериала. Малко, но романтично и уютно местенце с прекрасни ястия на разумни цени. City Bakery е мястото с най-добрия горещ шоколад в града с домашно приготвени бонбони. Ако искате да се потопите в 20-те години на миналия век, да послушате джаз и да отпивате мехурчетата на шампанското, Flutebar e точното място.

Fl

Любимата част!

Започнете деня с чаша кафе в Сентрал Парк. През уикендите паркът е много по-претъпкан с хора, отколкото през седмицата. Десетки хиляди се излежават на поляните под дълбоката сянка на старите дървета. Красивите езерца спират дъха, а разходката с каляска е нещо приказно.

Processed with VSCO with f2 preset

250149bf-220e-4d0e-9e2c-03d551609f09

Надявам се моят мини гайд да ви е допаднал и да е бил най-вече полезен. Ако имате още въпроси съм на разположение, защото обожавам да говоря за Ню Йорк.

XoXo,

И.

dsc03681

dsc03676

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.