25 истини за едно 25 годишно момиче

Символиката има голямо значение за мен и най-вече тази на числата. Ето защо тази година рожденият ми ден е още по-специален! Родена съм на 25-я ден от мецес април, а днес навършвам 25 години.  До момента мога да се похваля, че имам живот, изпълнен с цветове,чудеса и красоти,но да си призная – понякога не го оценявам. Днес споделям с вас 25 истити за мен. Те са от различен характер и някои дори не съм споделята. Та ето ги и тях:

 1. Казвам се Ивелина, защото преди 25 години съм се родила на връх Великден и майка ми е решила да вкара нещо великденско в името ми. Иначе съм щяла да бъда просто Ива.
 2. Обожавам да организирам събития, рожденни дни, празници, семейни вечери и пр. От мястото до подредбата на приборите и салфетките. Stylish!
 3. Мога да прекарам по 2,3 часа в магазин за мебели или домашни потреби. Иван изпада в ужас, когато му кажа, че трябва да идем до Икеа, после до Айко и за десерт до Jumbo.
 4. Не харесвам снимките си от детството, защото бях с къса коса и приличах повече на момченце. „Благодаря ти“, мамо! Изборът ти да съм била с къса коса е … “Чудесен”!
 5. Обожавам да пътувам и да откривам нови места, да се запознавам с нови хора, независимо къде и по какъв повод.
 6. Когато кандидатствах в университ, първо смених мнението и решението си за държавата, после, когато реших, че оставам тук, смених специалността си. От “Право” на “Масови комуникации”, последния ден преди срока на подаване на документите и не казах на никого. Когато класирането излезе, всички около мен си мислеха, че съм приета “Право”, баща ми дори беше говорил за стаж при негов приятел… Още си спомням физиономията на родителите си. Cute!
 7. Постоянно се притеснявам да не кача излишни килограми. Затова ограничавам храната или все съм на режими, а съм чревоугодник, по дяволите.
 8. Любимият ми град е Ню Йорк и много бих искала да поживея малко там.
 9. ПР съм по образование, с майнър Международна политика,  но се развивам в маркетинг сферата, а специалните събития са моята страст и знам, че това е моето призвание. Да събирам хора на едно място, да поднасям всичко красиво и да усмихвам хората, включително и себе си!
 10. Гордея се с блога си! И със себе си! И е хубаво по-често да си го припомням!
 11. Пристрастена съм към пазаруването на обувки и понякога си мисля, че сигурно е равно на зависимост от наркотици. Разпростяла съм се на две места и пак не ми стига пространството, затова някой ден ще си направя цяла стая само за обувки!
 12. Не мога БЕЗ: вода, вино, телефона си и Емо.
 13. Основните неща в гардероба ми са бели тениски, boyfriend дънки, кецове и всичко в бялата гама.
 14. Много харесвам качествата си: упоритост, смелост, логика и бързо схващане.
 15. Обичам да спортувам и редувам,  да редувам кардио, силова тренировка или групово стреч занимание. Накрая сауната е MUST!
 16. Като малка бях много слабичка и често се случваше вятърът да ме бута и да падам. И носех един и същи номер обувки и размер дрехи няколко години.
 17. Ако някой ме „настъпи“, много дипломатично и хитро отвръщам на удaра. Но държа на правдата и скачам със словестна саморазправа.
 18. Комична ситуация, която ще помня винаги: как мама ми нахлупи филия с мед на главата, защото я разигравах цяла сутрин какво искам да закусвам. Да, доста злояда бях.
 19. Обичам да готвя, но само, когато аз имам желание. Иначе не се получава!
 20. Винаги казвам, каквото мисля и се боря открито с фалша и лицемерието. Защото не се страхувам да поема отговорност за действията си.
 21. Не понасям изкуствени цветя. Затова вкъщи може да видите живи и ароматни красоти на масата или на нощното шкафче.
 22. Много съм жалосива, най-вече към старите хора, които продават на улицата и сираците по домовете. Моля ви, помагайте им, когато ви се отдаде възможност! Едни от най-смислените ми кампании за по тези поводи.
 23. Обичам да се разхождам по пижама или ангуг, да ходя боса.  Удобството  е от изключителна важност!
 24. Любимият ми цвят е бeлият!
 25. Мечтая за голямо семейство и къща с изглед към Витоша или към планина като цяло!

Надявам се да не съм ви отегчила с толкова много информация! Благодаря на всички вас, че четете блога, че харесвате публикациите и снимки и че  ми пишете толкова мили съобщения. Винаги можете да ми задавате въпроси, да искате съвети или просто да се свържете с мен на имейла – ivvkirilova@gmail.com

 

5 Comments Add yours

 1. Обичам те, Иве! Бъди все така прекрасна! :*

  Like

  1. StylishToast says:

   Разтопи ме! :* обич!

   Like

 2. sofiyakaradalieva says:

  Прекрасна си!

  Like

  1. StylishToast says:

   Благодаря много!

   Like

 3. kolinishop says:

  Прекрасна си! Продължавай само напред.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.