За цветята и хората

Днес Ви подарявам цветя. Много цветя! Напоследък нямам почти никакво време да споделям с Вас от моите чудесии, идеи, находки и пр. , за което публично се извинявам.  Замислих се, колко е егоистично от моя страна, но не е нарочно, уверявам Ви.  Ако знаете само как ми липсва писането, блогването, вдъхновението?! По цял ден давам идеите си за друг, а блогът, моето дете, както го наричат приятелите ми, остава на заред план. И се питам –  З А Щ О го правя?! Предполагам много от Вас си задават абсолютно същия въпрос и отгоровът остава някъде в необятното пространство.

Затова Ви подарявам цветя и Ви подтиквам да се усмихнете. Да погледнете навън зеленината, да пуснете любимата си песен, да кажете „Обичам те!“ и най-вече да благодарите на себе си. Да преследвате мечтите си и да се докосвате до неща, които силно сте искали. Абстрахирайте се от околните, от неприятните ситуации, от прехвърчащите изкри в офиса и си повтаряйте – и това ще отмине! Нека всички заедно се обединим в една обща кауза „За един по-пъстър свят“.

P.S. Флоралните мотиви и този сезон за Must Have в гардероба ни и ако все още не сте си купили дрехи с цветя, действайте. Съчетават се с всичко и може да се експериментира на воля. Дали ще са крупните и реалистични цветни десени или  фините бродерии, няма значение, важното е да е китка. 😀  Аз избрах и се влюбих в тази романтична дълга рокля с рози. Признавам си, не я купих, но съм щастлива, че ми позволиха да се докосна до творение на Dolce & Gabbana и да го понося, макар и само за снимки.

И.

Рокля – Dolce & Gabbana

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.