Стихия / Бизнес дама, вечно „на колела”

Как ще спреш  ти мене — волната, скитницата, непокорната —

родната сестра на вятъра, на водата и на виното,

за която е примамица непостижното, просторното,

дето все сънува пътища — недостигнати, неминати, —

мене как ще спреш?

из “Стихии”, Е.Б.

Този проект се зароди в главата ми още февруари. Първоначално исках фотосесията да е черно- бяла, да включа само една визия и съвсем друга кола. Нооо… НЕ стана толкова лесно, колкото си мислех. Важното сега е, че всичко се реализира и съм супер щастлива да ви запозная със … СТИХИЯ.  Бизнес дамата, вечно „на  колела”,  нежната душа и Провокацията в тяло на жена. Преди да Ви опиша всяка една от трите СТИХИИ, искам да благодаря на всички,които помогнаха този проект да стане реалност. За трите визии се погрижи Provocative Fashion , бранд, който според мен най-точно определя женската същност. Облекла за жени, които излъчват непринудена аура и ясен сложен минимализъм, стремящи се към чиста и вечна естетика.  Благодаря на Volkswagen за предоставената кола, която толкова силно искам да притежавам и смятам за необходим “аксесоар” на една упорита бизнес дама, която търси комфорта от обувките до колата. Признавам, подробната навигация, безбройните стилни копчета и бързината на колата ме впечатлиха най-много. Едно натискане и затваряш багажника, зимата ръцете ти НЕ замръзват, защото воланът е подгряващ, големината позволява да изнесеш половината си гардероб на задната седалка, а белият цвят носи нежност и стил в едно. 

Днес започваме с упоритата дама, която става сутрин, оправя се супер бързо, но не забравя да сложи грим, да прегледа пощата си и да завърти къдриците на косата си. Грабва нещо от гардероба и за минути съчетава аутфит като от списание. Пие кафето си на крак, докато подрежда документите, скролва в социалните мрежи и обува обувките си, подскачайки на един крак.

Слиза по стълбите, носейки лаптоп, два телефона в ръка, ключове и шише вода. Отваря багажника с поглед, добре де, с дистанционното, напъхва всичко, а после сяда зад волана. Задръстване, някой друг „поздрав” към колегите шофьори, любима музика на макс и хоп – озовава се в офиса.

Сядайки на бюрото се започват безброй телефонни разговори, имейли, документация. С всеки ден  това се увеличава, а стихията се мотивира още повече. Не позволява да на шеги, сплетни и интриги да й повлияят на хъса и настроението. Дава ясна индикация коя е и какво иска да постигне, не се състезава с никого!

Повярвайте ми – НЕ е нужно да се състезаваме една с друга. Абсурдно е! Абсурдно! Станете и отидете до огледалото, огледайте се от – до. Започнете от краката, независимо дали са къси или дълги, подпухнали или кокалести. Това са Вашите крака и трябва да ги харесвате, а ако не , започнете да правите нещо по въпроса, за да изглеждат перфектно. Завъртете се и огледайте се добре, усмихвайте през цялото време. И с тази усмивка се вгледайте в лицето си – чертите, очите, веждите, носа и устните. Вгледайте се добре и се гордей с това, което сте! Не прибягвайте към изкуствени методи, за да се „поправите”, не е нужно. Защото, както каза Ерик Дейман  – „Понякога най-красивият аксесоар е някоя част от тялото – било то усмивката, погледът или деколтето.” Затова НЕ спирайте да вярвате в себе си и да бъдете упоритата жена, която е вечно “на колела”.

И.

Аутфит:

Сако, панталон: PROVOCATIVE

Боди: Zara (подобно)

Обувки: Nine West

Очила: Prada (тук)

В колаборация с:

PROVOCATIVE

Volkswagen / Porsche Sofia

Nu Boyana Film Studios

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.