Стъпвай смело, момиче

Ако следите профилите ми в Инстаграм и Фейсбук вече сте разбрали, че миналата седмица бях в любимата си Италия! Този път дестинацията беше морска и островна, а именно Сицилия. Нека бъда откровена, представях си мястото с повече зеленина и бял пясък, но приличаше на пътя между Гранд Каньон и Вегас – пусто и сухо. Храната, виното и пенливото просеко компенсираха недостатъците и почивката придоби желания привкус! Другото, с което Италия  винаги ме е впечатлявала е историята, която носи и показва, чрез внушителните си стари сгради, статуи и вековното си величие. Сицилия се оказа доста интересно място, най-вече, защото за първи път видях активен вулкан – Етна. Отседнахме в града Сиракуза и непрестанно се захласвах по многобройните запазени храмове и акрополи на древногръцки градове. Навсякъде имаше известните римски мозайки, красиви катедрали и църкви.

Опаковайки багажа, попрекалих, дори на летището ми направиха забележка!Сложих много дрехи, защото във въображението ми обстановката щеше да е по-шумна и интригуваща. Танци до сутринта, много млади хора, парти на яхта и пр. Е, не беше точно така, но се радвам, че успях да разходя новите си съкровища от колекцията с обувки, които събираха погледите из града.

Сещам се за един цитат на Кари Брадшоу, “кралицата” на обувките, на Ню Йорк и  необвързаните, еманципирани жени. Фразата гласеше, че понякога трудно се върви в обувките на необвързано момиче, затова са нужни специални обувки, които да правят разходката по-приятна. Може би тези „Scintillation” са моето спасение в света на жените, които са сами, вечно бързат на някъде и се справят с всичко. Има си и плюсове, повярвайте ми:

  1. Моделът привлича погледите не само на мъжете, но и на жените ценителки, а това добавя самочувствие.
  2. Цветът е различен, допълнително подчертава екстравагантността и седи страхотно на кожа със загар.
  3. Издължават краката, което автоматично е помощник на едно необвързано момиче, за да приковава погледи! (Шегувам се)
  4. Достатъчно високи са, че да се качиш на стола вкъщи и сама да си смениш изгорялата крушка.
  5. Дебелият ток и подметка, провокират съзнанието на всеки един, с уникалния си дизайн.

Споделям гордо, че сама се справям с почти всичко без ничия помощ. Стъпвам смело, благодарение на обувки като тези, които ми добавят самочувствие, правят ме доста по висока, а за моите 1.64 см, това си е голям плюс и са супер красиви! Призовавам съзнанието ви за мисълта, че абсолютно всяка жена заслужава едно такова бижу в гардероба си. А при вида на тези Ingiliz нямаше как да не се сетя за думите на Мерилин Монро: “Дайте на едно момиче правилните обувки и то ще завладее света!”.

И.

Специални благодарности на Рая !

Обувки – Ingiliz

Рокля – ZARA

Чанта – Moschino

One Comment Add yours

  1. Siyana says:

    Вълшебни са и обувките, и мястото 🌸

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.