Колко често миеш косата си? Аз всеки ден!

Знаете, че рядко пиша бюти постове, но напоследък експериментирам с различни видове козметика, било то за лице, кожа, грижа за косата, та нямаше как да не ви споделя, че има решение за миенето на косата всеки ден. Гримирам се често, до колкото мога, защитавам кожата си от слънцето и след плаж,  все такива момичешки работи. Изградих си навик да нанасям лосион всеки път след баня, преди забравях или много ме мързеше, признавам. Но най-много държа на продуктите за коса, супер важно е как изглежда тя – без цъфтящи краища, с блясък, добре хидратирана, направо като от реклама, само че без намесата на фотошоп, а с помощта на качествени продукт. Шампоанът, за който ще научите в тази статия го получих като подарък. Открих го в цветна кутия, пълна с продукти  от Avene и тук е моментът още веднъж да им БЛАГОДАРЯ!

Жегите и честите тренировки ни подтикват да мием косата си всеки ден, но това определено не е правилното решение, защото активизираме повече жлезите и също така може да пресушим косъма с ежедневното ползване на сешоара или пресата (отдавна се отказах от „услугите“ й). Моето решение се оказа нежният шампоан за фина коса Ducray Extra-doux. Може да го намерите в аптеките, струва около 15-20лв, зависи от опаковката. Подходящ е за всекидневна употреба, щади косата и скалпа едновременно. Беше ми странно първият път, когато измих косата си с Ducray – не се разпени  като останалите шампоани, трябваше да нанеса по-голямо количество, изплакнах и отново повторих нанасянето. Друг плюс – нямаше и следа от вампирясалите кървящи очи, с които излизам винаги след баня. Оказа се супер летен “помощник”  и сега изобщо не изпадам в ужас, че миейки всеки ден косата си, ще и навредя.

Stylish съвет: Ако искаш да си момичето от рекламата на шампоан, с дългата и сияйна коса, залагай по-често на органичната козметика. Не напразно стотици, хиляди, милиони дерматолози по света съветват да обръщаме по-голямо внимание на продуктите, които ползваме и задължително да са дерматологично тествани. А аз ще ви покажа колко е жива и сияйна косата ми в Instagram Story!

Усмихнат и слънчев август! ❤

И.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.