Парфюмът, който те издава / Gucci Guilty

През юли Ви споделях снимки и статии за обувки, а август се очертава да бъде посветен на бюти продукти. Горещо е, слънцето гали кожата и косата, а летните срещи се нуждаят от малко … силен аромат. Е, моят е Gucci Guilty!

Дълго мислех как най-точно да Ви представя аромата, за да го почувствате и Вие.  Guilty! Виновен, гузен, топъл цветно-плодов. Парфюм, който символизира горещи летни нощи, ухаещи на лилия и дива ягода, с нотка мускус. И тук се сещам как като малка си мислех, че “мускус” означава “мускул”.  Та така ми хрумна идеята във фотосесията да включа мъж с мускули в комбинация с нежни женски ръце. Тук е моментът да благодаря на Ричард, който се съгласи да участва, а ако искате да видите повече мускули, надникнете ТУК.

Замислих се още как избираме парфюмите си? Дали в точния момент, в точното състояние на духа и тялото или?  Спрях се на Gucci Guilty поради две причини. Първо, защото моята приятелка Моника (Моне, ЛИПСВАШ МНОГО!) използваше този парфюм и винаги като отидех в тях, го взимах и го миришех по 100 пъти. Още тогава това ухание ме докосна и ме изпълни с неизпитана дотогава възхита. Ухание толкова изтънчено и завладяващо.

Второ, впускайки се в Pinterest и Youtube и проучвайки кампанията на парфюма, толкова се развълнувах. Спомени за Венеция, история. Град, в който миналото е позволявало на хората да нарушават нормите на обществото, да бъдат освободени от предразсъдъците. Кампания, която изкарва на показ чувствените интриги около интимното преживяване между трима души, а това в наши дни е често срещано.  Как мислите? Все повече хора попадат в капана на любовния триъгълник, знаейки, че накрая ще изпитат чувство за вина. Към кого и какво? Вие бихте ли напръскали кожата си с Gucci Guilty, бихте ли ароматизирали душата и мислите си с вина? Не трябва ли всичко да се случва по правилния път, без излишна драма и затормозяващи ни ситуации. Животът и без това е станал балон от стрес и нерви, не са ни нужни допълнителни. Има го и момента на страх от това да загубиш питомното и да се затичаш към дивото, но и въпросите, които си задаваш са още по-объркващи и “биеш спирачка”. Наблюденията ми по темата са, че вече не мъжете, а жените са станали по-хищните. Безскрупулни, вманиачени и нахъсани да сграбчат това, което искат, да го използват до край и после да се отлетят… без чувство за вина.

Става все по-зле и дори розовите ми очила не могат да ми “попречат” да видя действителността, която ме заобикаля. Не си мислете, че избрах парфюма, защото аз съм тази хищната. Избрах го, защото всеки път, когато го разпръсна по кожата си, ароматът ме пленява, вдъхва ми самочувствие, напомня ми на Моника и си мисля как пръскам удовлетворение до кожата си, а не вина. И точно в събота празнувам малките и емоционални моменти в живота, които спират дъха ми и които  пристрастяват, точно както Gucci Guilty.

Photo credit: Ралица Колева

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.