Healthy ME / Go4Raw

Да се стремим да сме „хелти” и да се храним здравословно, не е просто модерно, това е начин на живот. Живеейки в Америка и похапвайки си повече сладичко, отколкото е позволено, напълнях. За моите 163 см, 56 килограма си бяха наистина доста.  Тъпчех бързи, изкуствени и пухкави неща. Тялото ми изглеждаше като круша, а душата ми плачеше всеки път, когато се погледнех в огледалото. И така, първата ми среща със САЩ беше ужасна. Но  именно това ме мотивира да внимавам какво ям, да чета повече за храните и веществата, които съдържат и да спортувам активно.

Втората ми среща с Америка беше по-благоприятна и именно тогава се запалих по био храните, 100% сурови, без ГМО и глутен. И от тогава този навик се превърна в начин на живот. Просто Healthy ME. Напоследък не си готвя, а се храня предимно навън, но задължително включвам протеиново барче в “менюто си”. Продуктите, които днес Ви представям опитах на Фестивалът „Здравей” – Go4Raw. Опитвайки ги отново се спрях на какаовите блокчета, защото обожавам вкуса и мириса на какао. И нали съм си царица на research- a, се разрових, за да проуча какво всъщност ям, от какво се прави и как се приготвя. Споделям с Вас някои интересни факти за Go4Raw, както и вкусовете, които на мен са ми любими!

Интересни факти:

  1. Съставките се сушат при температура от 42* за максимално запазване на ензими, витамини и минерали.
  2. Доказано е, че какаото спомага за отделяне на серотонин в тялото (хормонът на щастието).
  3. Комбинацията какао и портокал повишават нивата на витамин C и съдържт повече от 6 полезни вещества, полезни за мозъка.
  4. Опитвали ли сте конопен протеин? Оказва се, че в комбинация с чия засища и в същото време регулира кръвната захар.

Надявам се полезното да е било… ПОЛЕЗНО! Опитайте и ще се радвам да споделите кое е вашето любимо Go4Raw протеиново блокче.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s