BOYS, TURN UP THE MUSIC! / ALLOCACOC

Започвам този пост с песен, която не ми излиза от главата в близките два дни. Вкъщи, в колата, в трамвая – все е с мен и си танцувам, къде наистина, къде във въображението. Таааа, е време за Reggaetón! 

В този ред на мисли, случвало ли Ви се е някога да се сетите за любима песен и да искате да се раздавате на макс танцувайки? Да чувате звуците и да са с Вас навсякъде?! Така се случи с мен, но с мислейки си за тази песен(и за Ню Йорк), тъй като тя е background на последното ми видео, което може да видите ТУК.

Тръгвайки за Холандия взех кокетното, стилно кубче с мен, защото исках да изненадам момчетата, две от които не познавах, но знаех, че обичат да слушат музика на високи децибели, а голямата им колона беше “приватизирана”. Жанра няма да коментирам! хах Освен това в къщата имаха дискотечна топка, което придаваше още по-забавен дух и реших, че кубчето с четирите спиикъра може да допринесе за супер настроение, танцувайки и пеейки. Така и стана! Ахнаха, когато видяха възможностите на АudioCube . 

…. и дори се опитаха да ми го вземат!

Но аз не го дадох,защото отдавна исках такава колонка! Обожавам музиката и не мога без нея! Дори като ходя да хвърлям боклука пак съм със слушалки и потъвам в любимите звуци, абстрахирайки се от света около мен. Може би именно заради това вселената ми прати Audio Cube, защото предварително си бях намислила, че искам такъв високоговорител, затова не избрах разклонител. 😀 Тъй като audio Cube има четири високоговорители, насочени в множество посоки, звукът прониква в пространството без да има мъртви точки, което значи, че купонът е навсякъде!

Много беше смешно, когато бяхме в холандския Свети Влас, с разликата, че имаше предимно хора на между 40-60 години, и пуснахме кубчето, или Cayenne, както го наричаха момчетата, на макс. Защо Cayenne ли? Защото, когато се включва издава звук на автомобил, който запалва двигателя. Може да видите ТУК.

Audio Cube разполага с невероятен бас, особено предвид размерите си, макар да мислех, че ще е по-малък, когато го избирах. Батерията издържа до 12 часа и ако търсите най-добрия преносим високоговорител, който да вземете с вас на път, то знайте, че този високоговорител ще издържи по-дълго от други преносими безжични високоговорители с подобни размери. Само включете bluethooth-a или свържете кабела.

….. и вдигнете Stylish Toast!

В партньорство с Allocacoc Bulgaria.

Само сега може да се възползвате от 16% отстъпка с ПРОМОКОД “StyleCube”.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s