ONCE UPON A TIME / ERDEMxHM

Цветята, които искам да разцъфнат в гардероба ми….

Като човече родило се през пролетта, няма как магията на цветята да не е легнала дълбоко в душата ми. Обичам растенията, радвам се на цветовете, а щом люляковите и сливови дръвчета разцъфнат се спирам на почти всяко, за да го помириша. Баба ми ме караше да слагам семенцата на цветята в почвата, когато ги посажда, защото поверието гласи, че „пролетните деца” имат силна връзка с природата и всяко семенце ще покълне и разцъфне.

В този ред на мисли ще Ви разкажа малко повече за една прекрасна колекция – ErdemxHM, носеща усещането за вечна пролет. Кои артикули искам да „разцъфнат” в моя гардероб и снимки от представянето на колекцията, може да видите по-долу.

Нежно докосване на коприна и дантела, уханието на цветен принт, женственост и аристократично излъчване, това е ErdemxHm. Повярвайте ми, докосвайки се до колекцията се почувствах в Страната на цветята. Живите растения, които бяха навсякъде из стаите допринесоха за максимално приказно усещане и романтика. Знаете, че обичам истинските разкази и гледам през розовите очила и може би това е една от причините тази колекция да ме грабне толкова много. Горещо Ви препоръчвам да изгледате късометражния филм и ще разберете за какво говоря. Аз лично настръхнах няколко пъти!

ERDEM x H&M ще дебютира на 2 ноември в избрани магазини на H&M в цял свят, включително и в България. Колекцията ще откриете в 10:00 ч. в магазин H&M на “Витоша” 6 в София, както и онлайн на hm.com в 11:00 ч.

 

Advertisements

2 Comments Add yours

 1. Laura Walker says:

  Hi Ivelina, I just wanted to say hi here in the comments as I tried to get in touch with you before for a collab but never heard anything back from you. If you’re open to collabs I’d love to hear from you. You’re more than welcome to write directly to me on laura@blogerize.com – even if you’re not interested. All the best xx

  Like

  1. StylishToast says:

   Hi, Laura! Thanks for the comment! You can find me on Instagram too – @stylish.toast

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.