STYLISH VIEW / BUSINESS LADY

Идеята за рубриката не е случайна и причините са няколко. Чувствам се малко като Кари Брадшоу, пишейки на лаптопа си в малкия кокетен апартамент, заобиколена от обувки и придружена от чаша бяло шардоне. Рубрика – без цензура ,просто моят стилен поглед върху тенденциите, стрийт модата и щипка красота. Друга подбуда беше  разговор със страхотно и талантливо момиче, което носи красота, стил и вдъхновение. С нея говорихме за това, как не „трендито” е на първо място, а самият стил на човека. Не случайно кралицата Коко е казала – “Модата се променя, стилът остава.”

Прави ми впечатление, че хората в България, по конкретно София, понякога следват безумните тенденции(и стила на безумни хора), а не се запитват какво биха носили самите те. Когато Мис X носи рокля X – това е модерно. Ами безбройните реплики? И не, не ми казвайте, че това опира до средства! Не става дума за това кой какъв бюджет има за дрехи и обувки, става дума за това да знаеш как да съчетаваш това, което си купуваш.

В този ред на мисли реших да Ви „досадя” с рубриката Stylish View и да Ви показвам какво  харесвам, какво си купувам и как бих го съчетала. Не казвам, че задължително това е топ хит и на всяка цена трябва и вие да го имате. Просто искам да Ви покажа, че стилът е ключов и водещ за това как изглеждаме и как хората ни възприемат.

Започвам рубриката с този мои любим сет, който е подходящ както за работещото момиче, така и за специален повод. На бар или дискотека не е ок, защото панталонът е доста плътен и ще Ви създава дискомфорт докато танцувате. Перлите са аксесоар, който чудесно се съчетава с бяла риза, отново стил Шанел. А обувките … ех, тези сандали – толкова красиви и в същото време удобни. Обещах си ,че през този сезон ще предизвикам себе си и ще ходя с отворени обувки, въпреки ниските температури и странните погледи на хората. Защо ли? Защото това е моето Stylish View!

Широк панталон HM

64,99 лв

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s