Природата дойде вкъщи с Haniel Bio

Напоследък не ми оставаше време да седна пред лаптопа и да споделям с Вас за продукти и тенденции, но ето че от днес отново енергията и вниманието ми са насочени предимно към Stylish ToastДа, да, отново съм в “играта” и се завръщам с пълна сила и доста идеи.

Преди повече от месец в офиса дойде кутия, пълна с бюти находки от онлайн магазина  Haniel BioОт всички продукти не знаех кое първо да тествам. Но ако трябва да съм откровена най-много се зарадвах на скрабта за тяло от кафе и мощна мента, защото кожата ми имаше огромна нужда от ексфолиант, а на опаковката са изобразени две винени чаши. Stylish Toast. 😉 Другото нещо, от което имах(и все още имам) спешна нужда беше здрав сън. И ето, че в кутията открих ароматна възглавничка с лавандулови листа. Знаете  ли, че ароматът от лавандула отпуска сетивата за спокоен сън? Нужно е само да поставите под възглавницата си продукта и да се отпуснете…  Маската за лице също се оказа добър помощник, а сапунът от магарешко мляко поддържа кожата ми мека и ми осигурява дълбока хидратация, от каквато имам нужда.

И така, прибирайки се с тази бюти кутия, внесох природата вкъщи чрез точните продукти, от които имах най-голяма нужда. Впечатлена съм от мисията на бранда да насърчава потребителите да пазаруват по-малко на брой продкти, но от точните. Не целят да заливат потребителите с ненужни продукти, както правят повечето, напротив наблягат на полезни съвети и рецепти, които лесно да използваме на практика.

Защото “био” не е просто модерно, “био” е жизнено важно за нас.

Благодаря на екипа, че изпратиха кутията в точното време и че винаги са любезни и отговарят подробно на всеки въпрос. Можете да се убедите и вие като влезете на http://www.hanielbio.com или посетите профилите им в социалните мрежи: Instagram и Facebook

И ❤

Може да спечелите тези продукти ТУК

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s