Предколедно щастие с Everest.bg

Отброявам дните до  Коледа с огромно нетърпение и мисли за подаръци, приготовления и нужната, дългоочаквана почивка. Почивка, да! Тялото ми има огромното желание да релаксира и изисква големи грижи. Мозъкът също, защото в момента е на режим „Прегряване”. Както знаете грижата за себе си е жизнено важна и трябва да си „подарим” най-доброто. Или да ни подарят. Точно във времето, в което обикновено глезим себе си и тези, които обичаме, мен ме поглезиха от Everest.bg Изпратиха ми красива кутия с изненади, знаете какъв маниак съм на тема опаковане и луксозно поднесени подаръци. И тук мога да кажа, че Everest ме впечатлиха още с разопаковането.

Какво е Everest.bg?

  1. Oнлайн магазин за козметика. Да, ще кажете, че има много такива. Но точно този сайт се отличава с нещо важно – предлага богата гама от бяла и декоративна козметика и всеки ден може да откриете нови продукти и така да имате още по-голям избор.
  2. Супер „помощник” са при избора на подаръци, защото вече има dedicated секция с подаръци подходящи за жени, мъже и деца. Та какво по-хубаво и лесно от това!?

Добре, де, знам, че сте нетърпеливи да разберете какво имаше в моя  BEAUTY BOX.  7 продукта, като всеки един ми влиза в употреба идеално. Шампоан, боди лосион, спирала, почистващи мляко за грим, руж, балсам за устни, както и фон дьо тен- мус. Шампоанът с чесън влезе в най-голяма употреба, защото имам проблем от с косата от около месец, два.  Крайно неприятно ми е  да го споделя, но пък знам, че това ще помогне и на други като мен, на които косата им пада повече от нормалното. Не знам дали „благодарение” на стреса или на метерологичните условия, но гъстата ми и тежка коса от доста време насам е изтощена, без живинка и окапва много. Тъжно ми е да гледам сноповете, които остават по четката или ги виждам на пода  у дома. Шампоанът с чесън на Gutto се появи точно в правилния момент и с три измивания има резултат. Дори аз не мога още да повярвам, но е факт и спокойно, НЕ мирише на чесън, просто има екстракт.

Това бе първият ми допир до Everest.bg  Ако трябва да споделя кои са моите  абсолютни фаворити, то това са шампоанът и зимният защитен балсам за устни, без който не излизам от вкъщи!

Влезте на www.everest.bg  и откриете своите продукти и тези за близките Ви!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s