Три преживявания, които да подарите на приятелките си!

Напоследък попадам на новини и статии за подръчни предложения, но ми е прекалено комерсиално и не намирам подходящите “изненади”. Можеш ли да подариш козметичен комплект на приятелката си, без да знаеш дали ще и хареса ароматът на парфюма или лосиона, дали “този” крем е подходящ за нейната кожа, дали няма същите продукти? От доста години зареждам близките си с “преживявания” и смятам, че това е най-топлият подарък, с който можеш да накараш всеки да се усмихне, дори да скача от кеф.

Днес споделям с Вас ТРИ преживявания, които съм сигурна, че приятелките Ви ще харесат:

Фотосесия. Та коя жена не обича са се снима, да позира, да си качва професионални снимки в социалните мрежи? Аз лично изпитвам супер удоволствие, когато с всяка фотосесия влизам в различни роли, експериментирам с грим, коса, аутфити и чувството е неописуемо, трябва да се преживее. Затова ви препоръчвам  тези двама творци – Вихър и Ели.

Козметични процедури. Изберете сред огромно разнообразие  като сешоар, почистване на лице, маникюр и др. С една дума, подарете КРАСОТА.  Със сигурност това  преживяване ще донесе на приятелките Ви положителна емоция и ще им остави приятен спомен.  Аз се доверявам винаги на Studio 85.

Подари самочувствие.  С една малка джаджа като Braun SE 810, кожата сияе и изглежда здрава. Защо да не подариш на приятелката си всекидневно изживяване и индивидуален ритуал, който освен, че ще прави лицето и красиво, ще и носи нужната увереност да се чувства красива?

Три преживявания, но истински и подходящи за всяка една жена, която има нужда от емоции, а не от вещи!

И.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s