Кутия КИБРИТ за студени дни

Зимата не ни подмина и най-после натрупа сняг, за какъвто си мечтаехме по празниците. Приказката, която виждаме навън навява мисли за уют, топлина и моменти пред камината, а за да ни стане още по-задушевно е нужна кутия Кибрит.

Получих  тематичната лайфстайл кутия още през декември, но покрай празничната еуфория нямах време да я разгледам подробно, да я помириша и да я почувствам. Ето, че в тези снежни дни дойде и нейният ред. Когато за първи път попаднах на бранда във Фейсбук си помислих, че в тази кутия наистина има много кибритени кутийки. Да, ама не! Всеки месец може да откриете различни изненади, защото темите са различни. В моя случай темата беше Коледа, а в кутията ми имаше общо 6 продукта – нощен крем, захарен ексфолиант с кафе, вкусна лешникова паста, сладки, плетена дрешка за чашка и чорапи. Като бонус открих канелени пръчици, подаръчни етикети и цветни коледни пръчици – идилия!

Не веднъж съм казала, че такъв тип подаръци/преживявания, са по-запомнящи се и носят много повече усмивки и радост, от поредната вещ. Затова, ако се чудите как да изненадате любим човек или просто да направите подарък за себе си, запалете клечка Кибрит. Ще стопи и сърцето и душата Ви! ❤

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.