Как да съчетаем любимата червена чанта / Coccinelle

Всичко започна с разчистването на гардероба. Между другото скоро ще пусна доста дрехи и аксесоари в профила си в Shedd, така че следете – има такива с етикети, както и много запазени аксесоари. Та, след като махнах ненужните дрехи, обувки и чанти установих, че ми трябва черна чанта. Да, да, черна, знам, че в заглавието пише червена. Толкова много търсих “подходящата”, че накрая се отказах. За мен беше важно да е от естествена кожа, а не еко, тъй като много бързо се лющи, също така си я представях малка, кокетна и стилна. Обиколката по магазините беше провал, направо очите ми “плачеха” и затова започнах да скролвам с часове из онлайн магазините. Така открих това бижу…

Естествена кожа, наситено червено, изчистен десен, дълга дръжка, закопчава се с магнитна капса – просто идеалната Coccinelle. Признавам, че се колебаех дали да я купя в черно, но някак си този червен цвят внушаваше смелост и повече стил. И така Mrs. Coccinelle стана част от гардероба ми и разкошен цветен акцент към аутфитите ми.

Напоследък времето е доста приятно и позволява да излезем само по пуловер и да оставим ботушите на заден план. Така направих и аз, като съчетах един от любимите си бели пуловери, с boyfriend дънки и остри бели обувки, а червената чанта контрастираше и хващаше очите.  Нали?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.