Home sweet home

Като типичен представител на зодия Телец, аз съм голям домашар! Обичам уюта, обичам, когато го създавам, обичам да готвя и обожавам да каня гости.  В този ред на мисли нека Ви представя един много специален екип, който ме навести преди седмица. Снимахме, смяхме се, пихме кафе и си говорихме за мода, стил и куп дружи женски работи. А кои са те ли – VIEW SOFIA !

Уютно се настанихме, а момичетата започнаха да ме “засипват” с въпроси, но не от тези скучните, а истински, с много смисъл, зададени от сърце и душа. Снимките бяха в разгара си, почувствах се толкова добре и нямаше и следа от шока и притеснението, който ме владееха преди да дойдат.

  А сега накратко. Живяла съм в този апартамент от раждането ми до 3ти клас и ето, че през 2015 г. отново прекрачих прага му, но го обзаведохме по съвсем различен и кокетен начин. Вложихме много любов и сега като се сетя как в началото спяхме на надуваемо легло ми става хем смешно, хем носталгично. За жалост напоследък чувствам как все повече искам да се изнеса и да намеря друг апартамент, за да започна нов етап от живота, но времето ще си покаже. Та, извадих любимите си аксесоари, чанти, шалове и се похвалих какъв помощник си имам за пране на синтетични материи. Perwoll Care & Refresh. Безопасен, свеж и тренди!

Това са част от снимките, които заснехме, повече може да видите ТУК, както и да прочетете цялото интервю.

И.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.