Понякога и на кралицата и пада короната

Дойде времето, в което голямата усмивка, постоянното вдъхновение и мотивацията се изпариха или по-скоро се скриха дълбоко в мен и явно няма скоро да се появят. И не, не се предавам, просто променям. Умората и работата по 12 часа на ден не могат да ме “върнат в 1-ви клас”, така както може самотата и недоизяснените въпроси. Неведението, с една дума.  В този момент, всеки един, който чете тези редове, заслужава да знае истината и да не бъде подвеждан повече с цветните и усмихнати снимки. Блогът Stylish Toast оставA един хубав СПОМЕН. 🙂 И повярвайте ми пиша го с доста горчивина,пренаписвах и трих предното изречение няколко пъти и се чувствам като майка изоставила детето си, но няма смисъл да лъжа себе си и Вас.

  Да, мога да продължа да споделям красивите снимки, на които съм усмихната до уши, да продължа да вдигам наздравици по събития и да говоря с всеки, но истината е, че нямам тази енергия вече и няма смисъл да слагам изкуствената маска. Тук се сетих за един красив стих на Яворов от стихотворението “Маска”: “Ден карнавален, времето неделно зовеше хората навън: тълпа гъмжеше из града. Безцелно, в печал, която нивга не заспа, се лутах аз. Свръхземните въпроси, които никой век не разреши,дълбаех ням.” Та така и аз, ръка за ръка със самотата вървя из тълпата, без вдъхновение и изгаряща отвътре.

 Март месец беше месецът на кардиналните решения и сериозните промени. Повярвайте ми, мислих какви ли не варианти, медитирах, изписах половин тефтер с мисли, но това не помогна. Празнотата в мен е голяма и няма смисъл да се самозалъгвам, че участвайки в нови проекти, снимайки различни дрехи или описвайки някое събитие нещата ще се оправят. ОПИТАХ! И ако продължавам да го правя, Вие няма да виждате истинската Ивелина и писанията в Stylish Toast няма да са от сърце и душа. Защото да Ви го причинявам?! Смятам себе си за доста силен и упорит човек, до сега не съм се спирала пред нищо, но ХОРА, понякога и на кралицата и пада короната. 

 Малко е да напиша само “БЛАГОДАРЯ” на всички Вас. БЛАГОДАРЯ за подкрепата през тези две години, благодаря за милите съобщения, коментарите, харесванията, споделянията. Благодаря и на човека, заради когото станах една сутрин от леглото, написах първата статия и излязох да заснема първата фотосесия.  Без него и неговата зареждаща мотивация, блогът нямаше да го има.  Благодаря на всеки един, който е помогнал за снимките, за вдъхновението, както и едно голямо благодаря на всеки един бранд, който ме беше забележил и ми бе дал поле за изява.

Stylish Toast остава спомен, Stylish Toast няма да спре да живее вътре в мен, нито в онлайн пространството, тъй като социалните канали и сайта ще функционират, за да продължават да вдъхновяват, макар с отминали снимки, мечти и спомени.

Приключвам проекта Stylish Toast, заедно с друг, тъй като фотосесията стана супер яка и с такава гордост  Ви представям Boutique Beverly.  Бранд- антоним на бързата мода, изцяло посветен на женствеността и нейното съхранение във всичките и форми. Бранд, който е създаден от две можещи и креативни момичета, който умеят да предават вдъхновение чрез моделите, имат стилна концепция, която ще превърне всяка жена в кралица, с особеното си внимание към детайла и платовете. Щастлива съм, че животът ме срещна с една от девойките, винената ми приятелка и от доста време съседка. Тя е един от най-големите ми “находки” в Провинстаун.

Завършвам статията с апел към Вас – ВИНАГИ БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ! И понякога сваляйте короните от главите си, независимо дали сте жена или мъж, преглътнете егото. Оставете се на вътрешния си глас, на сърцето и повече действайте ръководени от думата “искам”, а не “трябва”.  Аз това смятам да направя и знам, че най-хубавото тепърва предстои. 🙂

Xoxo, И.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.