Работен ден 24/7 / Venus

От дете имам богато въобращение и постоянно си визуализирах различни ситуации за … БЪДЕЩЕТО. Къде ще уча, къде ще пътувам, как ще изглеждам, какво ще работя… Събирах момчетата (да, бях единственото момиче в компанията), сядахме по шезлонгите край басейна и ги карах да пият с мен въображаеми коктейли или чай и да си говорим за живота. Бях създала един сценарии за всички. Сценарии, в които бяхме вече големи, всеки от нас имаше собствен бизнес и летувахме на различни места по света, любувайки се на почивката и заобикалящия ни разкош. Тогава, някога през края на 90-те, си мислех, че като порасна ще е много лесно да имам собствена компания, да работя за себе си и само да се забавлявам. Да, ама това, приятели, става само във фантазиите.

Вече пораснало момиче, занимаващо се с  39483294823 неща, аз всеки ден се боря със задачите и става все по-сложно.  Просто времето не стига, особено, когато работиш за себе си. Трябва да съм на разположение 24/7 и когато приключа задача или проект да знаем, че съм CLEAN и #всичкоеточно.

Сбъдвайки една по една мечтите си, мисля, че се вманиачих, станах работохолик  и всеки ден се събуждам с мисълта как искам да надграждам, да се предизвиквам и да си доказвам, че винаги може и още. Предпочитам да отделя два, три часа в снимане или проучване какво ново в социалния свят, вместо да се видя на по вино с приятели. Страстта и това, че харесвам работата си ме направиха толкова отдадена и знам, че съм CLOSE до най-голямата си цел.

И като всеки зает човек, гледам да пестя времето и да го разпределям най-правилно било то за работа или грижа за себе си. Сутрин, 6:30-7 се събуждам с хладък душ. Напоследък в банята е голямо мазало след мен, защото я цапам с ексфолианта с кафе и кокосово масло, който си правя сама. Следваща стъпка – shave in a single move с  Venus.  Изпробвам нови методи върху кожата си, защото за жалост косъмчетата едвам пробиват и стават сраснали, а краката ми са в малки точици. Доста неприятно, особено в сезона на роклите и полите. Затова редувам бръснене и кола маска, а ексфолирането с кафето го правя всеки ден.

 

8 часа следва писане на благодарностите и целите, които искам да постигна за следващите 3 месеца. Не пропускам този „ритуал”, защото внася повече яснота в съзнанието и се фокусирам по-лесно. След това,вече съм с кафе в ръка, преглеждам първо мейлите, а после съобщенията си в Instagram и Facebook.  Подреждам задачите по приоритет, обличам се, скачам в колата и фунията на работния ден се завърта. Работен ден 24/7!

  • Повече за продукта

Дизайнът е Limited edition, сами може да видите колко са светни и искрящи. Самобръсначните Venus за подходящи за всеки тип кожа било то смесена, нормална или чувствителна. В комплекта ще откриете 3 самобръсначки, всяка от която с по три остриета, които премахват косъмчетата само с едно движение, както казват на рекламата. 😀

 

Xoxo, И. ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.