Повдигни вежди и се усмихни

Все по-често излизам с хора, с които се “запознавам” в Instagram. Той е моят Tinder, но посоката на срещите е професионална или приятелски насочена. 😀 Миналата седмица обядвах с едно зареждащо момиче,  говорихме близо три часа, а се виждахме за първи път. Най-близките ми знаят, че трудно допускам някой в личния си живот(с вас, читатели, е друго!) и ако не ми е приятно или досадно, срещата приключва след 30-тата минута.  Има обаче хора , които те предразполагат да говориш и говориш, да слушаш, да задаваш въпроси за техния живот, просто ги усещаш. Така стана и с Марсела. Преди дни тя ми написа: “Прочетох Stylish Toast от началото!”,  а аз я попитах какво мисли? “Ох, още ме държи! Тази промяна в теб само преди два месеца!”. Повдигнах вежди и се усмихнах широко!

И аз препрочетох Stylish Toast! Върнах се от самото начало, минах през различни ситуации и спомени и открих тази промяна, за която тя бе споменала.Едно не се е променило обаче – борбеността, когато падна да стана, да се изтупам, да повдигна вежди и да продължа с усмивка. Видях се преди и сега и се гордея в каква посока се развивам и как израствам като човек, като жена! Желанието постоянно да властвам намаля, укротих буйния си нрав като цяло. Оставям се да бъда обгрижвана, без да мисля какво трябва да направя аз повече. Не се впрягам за дреболии, не обръщам внимание на хапливи коментари, не забелязвам фалшиви усмивки, просто повдигам изразително вежди и се усмихвам! 🙂

За да повдигнеш вежди със самочувствие, те трябва да са оформени перфектно! Именно този “елемент” от лицето очертава  рамката на всеки облик. Нужно е да знаете три неща –  коя е перфектната форма за вас, кой продукт за вежди ви пасва най-добре и на трето място идва изборът на подходящ цвят.  До скоро не си слагах дори молив, но нали вече съм по-момичешки настроена и експериментирам с какви ли не бюти продукти. Научих се от професионалисти гримьори как правилно да очертавам веждите си и че това е ключът да имаш внушителен и по-забележим поглед. Сега, когато намерих любимия си начин да оформям и подчертавам тази част от лицето, ще споделя “приключението” си с вас.  Що се отнася до грим детайлите за тези визии изпробвах продукти на Golden Rose, имам си и ЛЮБИМ!

Тествах три продукта за вежди на Golden Rose – молив, спирала и сенки.  Първо използвам молива, който не е много тънък, прелива се меко и има четчица, която “подрежда” веждите идеално. (поне моите). С палитрата не си “станахме приятелки”, все нанасях или повече, или по-малко, нанасях оформящата цветна вакса, след това пудрата, накрая сресах веждите, но така и не постигнах ефекта, който исках.  Не си мислете, че не я ползвам, веднага й намерих предназначение – компактна е, защото има и огледалце и пинсета, които нося в дамската си чанта.

И сега! Благодарение на това чудо, страхотната спирала за вежди, което е комбинация от крем и гел, с бързосъхнеща текстура, аз повдигам вежди още по-изразително! Оформя и тонира веждите, като им придава естествен вид, какъвто аз харесвам. Не знам дали до сега сте ползвали такъв продукт, но ако не сте задължително го направете, особено ако и вие като мен не се гримирате много и предпочитате естествения вид.

Xoxo, И. ❤

  • Материалът е в колаборация с Golden Rose. Всички мнения са лично мои.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.