Black is Back / Жената (като) Котка

Today’s look is a surprisingly classical one – Wearing denim, black faux fur coat H&M AW18 and Dolce&Gabbana cateye sunglasses!  These are the pieces  you’ll be wearing this autumn. AW18

____________

Според теорията на Карл Густав Юнг  в психологията могат да бъдат разграничени 4 основни типа жени – момиченце, кралица, любовница и домакиня. Всяка една от тях има своите силни и слаби страни, но като цяло е препоръчително  всяка една от нас да притежава по 25% от всеки тип. Боже, прозвучах като Наталия Кобилкина. 😀   Днес реших да ви представя  един нов архетип, пречупен през моята призма и да Ви “запозная” с  Жената Котка… в черно! Забележима, където и да се появи, с котешки поглед Dolce&Gabanna.  Пристъпваща грациозно в дънки с висока талия, обвита в черно палто от еко косъм и разпилени руси коси.  Всичко това носещо малко драма, акцентиирайки върху изразителните женски форми и красотата. Приятно дръзко, нали? Да комбинираш черно палто от косъм с деним, големи очила cateye и равни отворени обувки. Жестоко решение и стил, в който вече съм влюбена. Е, хора Black is Back в котешки вариант! (А НЕ обичам котки :D)

Категорично през идния сезон ще “изневеря” на любимото бяло като заложа  на ЧЕР НО ТО! Вече добавих тези артикули към гардероба си и да си призная  до сега не се бях осмелявала. “Какво ще кажат другите?”, “Отива ли ми?”, “Не съм ли като мечка?” бяха най-честите(и нелепи) въпроси в главата ми. Все отлагах, а силно исках да разходя такова палто из градските улици. Да, есен 2018-та ще е различна, защото реших  да не се спирам пред нищо, а да изпълнявам всяко свое желание, да изразявам всяка емоция.. с грация.  За всяко едно мое Аз ще има по един запомнящ се аутфит, като фокусът ще пада върху съчетание на различни стилове, които лесно могат да бъдат комбинирани.

Жената Котка или блондинката Ивелина от Stylish Toast, няма значение! Есен-Зима 2018 те се обединяват, за да разчупят рамките, като залагат на артистични и екстравагантни аутфити, които гордо да разхождат по градските улици. Но на кой град?!

OUTFIT DETAILS:

Черно палто от еко косъм, Деним: H&M  * От днес налични в магазините, както и оналйн на hm.com //

Black faux fur coat, Denim: H&M * In stores and online at hm.com

Топ, равни отворени обувки: ZARA (подобни ТУК / ТУК) // Top, flat shoes: ZARA (similar here)

Очила: Dolce&Gabbana от Leonardo Optics // Sunglasses: Dolce & Gabbana from Leonardo Optics

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.