Кое е твоето “АЗ” / H&M

Кое е твоето истинско “АЗ”? Аз си задавам този въпрос всеки ден и все не стигам до конкретен отговор. Един ден съм истински огън, бохем, на другия ден съм толкова безрасъдно и упорито смела кариеристка. Крия се под обвивката на ежедневните си претенции, а в същото време съм уязвима като дете. Обичам и искам прекалено много неща едновременно, поради което непрекъснато се обърквам. Все едно се въртя в кръг или се изстрелвам стремглаво нагоре, а после увисвам без упора.  Тичам по една падаща звезда, по друга и накрая пак се озовавам на земята. За сега не мога да предложа нищо на никого, освен хаос. Защо? Защото все още не съм сигурна на 100% кое е моето най-ценно, разумно, обичливо и истинско АЗ.

Нещото, което знам със сигурност е, че H&M са се погрижили този сезон да можем да  изразим всички свои страни.  Как? С новата есенна колекция, която ни предизвиква да бъдем креативни, изразителни и променящи се. Има за всяко “АЗ” по нещо – за корпоративното, бохемското, семплото, купонджийското.

Ето моят избор  – БОХЕМСКОТО АЗ!  Замислена, допитвайки се до интуицията си и чувстваща се свободна. Днес мислено живея в мой собствен свят, носейки тази рокля с волани в бордо. Ще се вълнувам, но за кратко, от най-различни теми – за астрология, за цветове, за материи и десени,  за здравословно хранене или организиране на събития. Ще се вълнувам за кратко докато не стигна до моето си “АЗ”. И в този ред на мисли Ви питам –   В крайна сметка, кои са истинските неща на този свят?

Роклята: Тъкана материя с релефни точки, с дължина до коляното, отвор и връзки в горната част, малка столче яка и широк волан около врата. Дълги ръкави с ластици в краищата, шев с ластик на талията и широк волан в долния край. С пришита подплата във вид на рокля от трико.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.