Комфортът да носиш ВЕЧНАТА бялата риза, където и както поискаш

Наскоро попаднах на едно мое интервю пред View Sofia и по-конкретно се спрях на този въпрос и отговор:

“V.S.: Днес определено ни интересуват темите за стила, гардероба и всички нюанси в тази голяма и любима тема. Най-важните основи в твоя гардероб? На какво се опира неговата полезност, характер, сила и отличителност?
И.: 
Гардеробът ми е бял и в него може да откриете много бели модели в различни материи. ОБОЖАВАМ белия цвят, толкова е „мой”. Преди време премахнах от гардероба си толкова неща, които не носех, водех се по капсулната система и сега се чувствам много по-свободна! Характер – Ивелина! Стил – casual! Отличителност – Stylish Toast!”

Белият цвят наистина е МОЯТ. Носи ми комфорт, топлина и нежност! А любимият ми артикул в гардероба, това е тя, ВЕЧНАТА! Бялата риза! Абсолютен символ на стил, прецизност и класика, която можем да комбинираме с всичко – от панталон, до пола или дънки.  Днес искам да ви запозная с най-новото попълнение в гардероба ми, което съчетавам с каквото ми хрумне. Запознайте се с моята NAGGA , която дойде красиво опакована, с лично послание към  мен, плюс допълнителна “дрешка”, плик за дрехи, който всеки получа при доставката.  Ето  моите три визии, които ме карат да се чувствам комфортно, където и както поискам:

 

Есента е тук и най-после извадих гумените ботуши. Много са ми любими! Комбинирах бялата си туника-балон (Забелязвате ли, че отзад е по-дълга?) с тях, помпозна пола на райе  и за прикритие добавих екстравагантните “пеперуди” Prada.

С пончо или без, няма значение, червеното й отива. NAGGA в комбинация с прилепнал тъмносин панталон, комфортни обувки Toms и червена кожена чанта -супер визия за разходка в планината… и не само! Ако времето е по-студено, просто наметвате пончото, а ако изгрее слънце, сваляте го и #всичкоеточно !

Не може комбинация на бяла риза без деним и бели кецове Converse, нали? С тъмни или светли дънки, с бели и черни кецове изглеждаш неглиже, но с вкус. Готови сте дори за парти вечер.

Всяка жена задължително трябва да има поне една бяла памучна риза в гардероба си! Защото тя е едно  универсално модно решение, които обожавам заради своята практичност. Особено, когато е направена от естествени материи, които определено имат предимствата  да са приятни на допир, да ползволяват на кожата  да диша и да не задържат влага.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.