Да прегърнеш тръпката към свободата / GIVENCHY

Смених името на статията поне 4 пъти, пишех и триех абзаци на поразия. В началото беше “Смелостта е пътят към свободата”, после имаше още хрумвания и накрая заглавието се появи. Докато бях в болничния “хотел” се договорих с докторите да ме пускат от време на време да излизам навън. Повярвайте ми голяма тръпка си беше, защото се чувствах като беглец от затвор, като човек, който има неистовата нужда да вдишне “свеж” софийски въздух и да усети свободата. Да, да, да прегърнеш тръпката към свободата си е нещо вълнуващо. Бях като Руни Мара в рекламата на новия парфюм на Givenchy – дръзка, не толкова изкусителна :D, но с жажда за свобода! И като споменах, Givenchy, няма как да не споделя, че съм пристрастена към парфюма L’INTERDIT!
 Вълнуващ е начинът, по който този аромат успя да ме докосне! Стана моят фаворит и ми влияе по много приятен начин! Взех го с мен и в болницата, а Ирина, “съквартирантката” ми в стаята, само повтаряше: “Ееее, Иве, страхотен парфюм! Как се казва?  Абе, я пръсни малко на ръката да мириша и аз на хубаво!” Голям смях падаше с тази жена и така се “опияни” от цветния букет от портокалов цвят,тубероза и любимият жасмин. Ирина беше впечатлена и от историята на аромата! Първоначално е създаден от самия Живанши през 1957 за изключително женствената и стилна Одри Хепбърн. А сега, през 2018, марката отваря изцяло нова страница, лансирайки нов L’Interdit аромат, който приканва жените да преминат всички граници и да вкусят тръпката на забраненото.
L’INTERDIT е специален за мен и по друга причина! Има силно въздействие  върху паметта ми, защото го  свързвам с баба ми.  Тя никога не излизаше без парфюм и червило от вкъщи, а това го е предала и на мен. Сигурна съм, че този аромат щеше да и хареса и да иска да го има. Щеше да й допадне и от философията, която носи L’INTERDIT! Защо ли? Защото именно ТЯ ме научи  да прегръщам силно тръпката към свободата и към себе си!  Да не спирам да правя това, което ИСКАМ и ме прави щастлива, а не това, което трябва по default в живота. И всеки път, впръсквайки от парфюма, облечен в семпъл и нежен флакон, аз се сещам за Емето и за насоките, които ми даваше. Не мога да повярвам, че този аромат има такова въздействие не само върху сетивата ми, но и върху ума ми. Харесвам философията, която носи, а именно, че L’INTERDIT служи като катализатор, като ключ за вратата към свободата . Не е просто поредният парфюм върху скрина,  L’INTERDIT е незаменим талисман по пътя към опитноста и себепознанието!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.