Кулинарно предизвикателство в NEBO

…. Имало едно време блогъри, инглуенсъри, журналисти и като цяло позитивни хора, които се учили да готвят!

Ако следите Instagram account-a ми, сигурно сте забелязали, че често пускам сторита и постове на храна. Да, това е , защото като виден представител на зодия Телец, обожавам вкусната храна, която е добре сготвена и сервирана, разбира се, затова искам всички да се наслаждават на нея. Било то онлайн или физически, когато я приготвям. Като казах физически приготвена, онзи ден имах прекрасната възможност да присъствам на едно нетипично, зареждащо и хармонично събитие, което усетих с всичките си сетива.

  1. ЗРЕНИЕ! Ресторантът е супер стайлиш – изчистени цветове, семпли сетове по масите, много вина от света  и  е на два  етажа. А най-голямото съкровище е малката private стаичка, която може да наемете за по-специални и емоционални поводи. Всички се влюбихме в дървената 3D  стената там, а повечето от нас и в голямата бутилка шампанско. А, да, забравих да спомена и за друга специална “стаичка”, в която слушат месото. Ще я видите веднага щом влезете в ресторанта.

 2.  Слух! Приятна музика, от която може да се чуеш с компанията на масата! Приятни и разтоварващи разговори бяха и с хората от нашата маса(И НЕ САМО!). Ей, затова обичам този тип специални събития, защото сме един кръг, в който сме си близки и говорим за истинските неща от живота.

3. Обоняние! Ухаеше само на вкусна храна и ароматно каберне, малиново вино!

4. Вкус! Задружно, всички гости приготвихме салатата и предястието! Беше забавно, защото бяхме като в кокошарник, а шеф Гани търпеливо изслушваше капризите и исканията на всяка една от нас и ни помагаше процесът да е плавен и приятел. Смело мога да споделя, че “салатените момичета”,  Ели, ЗвездиДея и Илиянка приготвихме една супер салата. Супер беше и заради количеството, но Звезди предложи да бъдем дашни и да има за всички по много. Предястието също ми хареса – тарт от тиквички с мус от сирена. Основното беше или риба или телешко. Тъй като не ям телешко, опитах рибата, която беше приготвена така, както аз я обичам – с много подправки, добре изпечена на джоспер, елегантна комбинация между скара и пещ и немиришешта на риба… … колкото и смешно да звучи. За десерта ще каза само едно – БОЖЕСТВЕН.

5.Осезание! Да се докоснеш до кухнята, до интериора, до хората… Това е истинско усещане на ресторант! И съм много благодарна и щастлива, че бях част от това събитие!

И като за финал нещо лично… Улавям и откривам емоциите си чрез кадри, на които не знам, че обективът гледа към мен и ме запечатва. Оказва се, че съм постоянно усмихната, весела и радостта. И така ми хрумна да пускам и на вас повече такива снимки. Бях супер впечатлена от идеята на една приятелка за бебешката фотосесия на детето й. Беше поканила фотограф-приятел у тях и просто му беше казала „Снимай!”, без да позират, да нареждат пръстите на ръчичката на детето като на Instagram, да му опъват бузките все едно се усмихва и пр. Повярвайте ми, снимките са тоооолкова емоционални, красиви и чувствени, че мога да ги гледам с часове. Станисав, това си беше чисто просене на покана да ти дойда на гости! Хаха :*

Та, да, оказва се, че по този начин преоткривам себе си и отново започвам да се харесвам, защото виждам истинската Ивелина отстрани. А тя обича да има много хора около нея, да твори, да говори, да готви, да се шегува и да усеща топлината на хората! ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.