ЕМОЦИЯ – моята дума за 2018-та

Картичките надписани, посланията изпратени… ❤

Времето за равносметки не е само в края на годината! Равносметки можем да си правим през март, май, октомври, но най-вече през декември. Година ЕМОЦИЯ, така си я кръстих тази 2018-та, с малко приятелска помощ. 🙂 Емоция от всякакъв характер, под всякаква форма, многопластово зареждаща и в същото време изпитваща. Като в часовете по литература. Емоция да знаеш какво е да изгубиш любов, да изгубиш себе си, да поискаш да “свалиш короната”, емоция да спечелиш любов, емоция да си на “прага” на нов и мечтан град, но да се спънеш като в събота вечер пред дискотека.

Емоция да настръхнеш, когато хората те спират по улицата, разпознавайките те! Емоция да се изнесеш от дома, създаден с толкова любов и после пак да се върнеш, но той да няма същата стойност и въпреки това да си кажеш:”Благодаря, че те имам и не съм на улицата!”. Емоция да пътуваш и след всяко пътуване да се върнеш по-зареден от всякога, с няколко нови запознанства и с куп спомени.

Емоция е да препрочиташ статиите си, да преразглеждаш снимки и да се вдъхновяваш от самия себе си, казвайки си:”Паднах, станах и пак се усмихвам широко!” Емоция беше октомрви, когато двама от любимците ми бяха в България за малко и успяхме да прекараме няколко дни в смях, усмивки, бутилки вино и на любими места. Да, момчета, казах ви, че октомври ще е специален.

Емоция бяха всичките колаборации, в които участвах, защото дадох сърце и душа и бях себе си, без преструвки и маски. Емоция е да разбереш и да осъзнаваш, че си наранил някого без да искаш, но не е нарочно или с лоша умисъл, просто важният си ТИ, а подобни фигури,  които просто съществува ей там отстрани не са ти приоритет… Ноооо, важното е, че и на тях си помогнал по някакъв начин, макар чрез тъга.  Емоция-опозиция –  да помагаш на другите и да ги даряваш любов!

Едно обаче ще променя през Новата година, ще обърна повече внимание на себе си и ще бъда заобиколена от истински хора, тези, които те дърпат нагоре! Ще се поставя на първо място, без да изпитвам угризения и без да се критикувам за това. Защото, колкото повече отделяме внимание на себе си, колкото повече се обичаме, толкова по-щастливи ще сме! Или поне така пише по книгите! хах

Като за финал ще споделя една “прясна” емоция, повлияна от интересен комплимент, който получих вчера, а именно:”Познавам те от има няма половин час, но едно ще ти кажа – ти си на първо място човек и след това жена! Имаш харизма!” А, аз отговорих:”Не забравяй и малко змия! хахах”. Не си мислете, че съм само сияйна, позитивно мислеща и усмихната. Ивелина може да се сърди, да плаче, да повишава тон, да хитрува в нейна полза, да замерям предмети, да бъде зверски инатлива. И това са ЕМОЦИИ! И всеки от нас ги притежава малко или много!

А като за втори финал споделям моментните емоции – нетърпение, изненада, малко тъга, доза несигурност, но и силно вълнение за предстоящото! Емоция са и новите цели, а три от тях за ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ.. и не толкова трудно изпълними! ❤ Любов без преструвки и напъване, нов дом и международно развитие на Stylish Toast!

P.S. Благодаря на всички участници в моята 2018! От всеки научих нещо, с много от вас се смяхме, споделяхме, реализирахме проекти, плакахме заедно, подкрепяхме се, мотивирахме се, вдъхновявахме се.. Създавахме ЕМОЦИИ! ❤

….Приликата с действителни лица и събития е случайна!

И.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.