Кучето – добрият помощник да си хванеш гадже

Даааа, краят на годината е и все още се питате къде е сродната ви душа. Гледате се в огледалото  и си задавате онзи кармичен и така болезнен въпрос: “Какво ми има? Защо съм сама?”.  Други пък четете статии в Cosmopolitan “Как да си намеря половинката?”, “Как да го привлека?” или “Как да ме забележи?”, но това си е чисто губене на време… и пари, инвестирани в скучна хартия!  Взимайки Боно за няколко дни – този привлекателно-сладък кавалер, ама и кинг(крал), на всичкото отгоре шпаньол, стигнах до ТРИ важни извода: декември НЕ трябва да си сам, едно куче е по-вярно и по-любвеобилно от хората иии се оказа, че този  косматко е добър помощник да си хванеш гадже. Държа да кажа, че не го казвам от личния си опит,  да няма сърдити хаха, казвам го от лични наблюдения. Разхождайки го къде ли не мъжете се заглеждаха, спираха се, задаваха най-безумните въпроси, уж за кучето нещо да попитат, но с флиртаджийски “акцент”.

Интересна ми стана тази тема с кучетата, както и манията хората да имат половинка, та затова проверих в Google статистиките колко хора “питат” платформата “Как да си хвана гадже?”. Е, процентът се оказа голям и то най-вече през май и август. Явно покрай баловете и морските приключения хората не искат да бъдат сами и имат най-голяма нужда от човек до себе си . хаха Хора, вместо да пишете в Google -осиновете кученце или си го купете, изборът е ваш. Тази животинка ще ви даде надежда, ако сте я изгубили.

Мили дами,  повярвайте ми, ефектът от това да си вземете куче ще е много по-сигурен и по-евтин! Инвестицията за всеки пореден петък или събота вечер не е никак малка,  включваща рокля, обувки, чанта, грим, мигли и консумацията в дискотеката, разбира се, ако вие я поемате. Защо просто не си вземете сладко куче? То не само ще ви намери принца на белия кон( или с белия Мерцедес, Ауди, BMW, плюс белия iPhone), то ще ви научи на дисциплина, грижовност и ще ви дарява с любов. Ама истинска! Няма да ви предаде, ще е е плътно до вас, няма  да си чати с още поне 5 в Messanger и Viber, няма да спори с вас, а само ще ви гледа с дълбоките си верни очи. Какво по-хубаво от това?

Другите предимства са, че вие, като собственичка/собственик на домашен любимец се славите с авторитет на отговорна личност. Притежавате куче и се грижите сами за него, склонни сте да нагодите графика си според нуждите на друг, което автоматично ви изключва от таблицата на егоистите! Щом сте си взели куче и се грижите успешно за него значи сте готови за сериозни, дългосрочни ангажименти. Не се плашите от обвързване и може да взимате сериозни решения. И не на последно място отново споменавам грижовността. Грижовността към друго същество! За мен лично това качество е много важно. И не говоря за комерсиалната грижовност с подаръците, почивките, пръстен Tiffany(макар така да го искам хаха) или кола с панделка. Говоря за грижовността човекът да те слуша какво говориш и да е заинтересован от идеите и целите ти, да се грижи да си завит докато спиш, да е до теб в трудни моменти, пренебрегвайки своите тревоги, да се гордее, че заставаш до него  и ти си избраницата, да не се страхува от силата, която притежаваш, напротив – да се инспирира от нея…  И така, както си избираме кучето, така си избираме и човека или както е казал Фройд: “Не се избираме случайно един друг. Срещаме само тези, които вече съществуват в нашето подсъзнание.

P. S. Спешно търсим половинка на Боно, но майка му каза да е само за едно нощ, защото не и се занимавало със снахи! хах Та ако някой има женка кавалерка, моля да каже, защото така хем ще направи Бони удовлетворен, хем и аз ще си взема куче… Но не за да си хвана гадже! ❤ хах

Рокля – Ralph Lauren / Яке – Helly Hansen / Чанта – Parfois / Шал – Burberry / Ботуши – Michael Kors

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.