Мама на 50 и подаръците от сърце

Мама на 50 –  не мога да повярвам! До ден днешен ни мислят за сестри, когато ни видят заедно, но нека не започвам с тези подробности, защото съм сигурна, че тя ще спре да чете статията. Или пък ще ми се обади и ще каже:”Ивелина, защо издаваш на колко години ставам?!”.

В нашето голямо семейство се спазват едни традиции, който носят такъв емоционален заряд, че дори не мога да ви опиша с думи.  Да, голяма рода сме, от тези, които се събират с повод и без повод. Емоционален заряд носят и подаръците, които си правим, такива със символното и красиво послание. Още помня първия си медальон, на който пишеше „Ивелина”  и гордо го носех, едва на 5 години. Или пък плочката със зодиакалния знак “телец”.  Друг пример за запомнящ се подарък е монетата , която подарих на Емо, когато го кръщавах.

И защо ви споделям всичко това?! Защото се спрях на един медальон на Богородица , който ще стои чудесно на врата на мама, ще и напомня за мен, ще я пази и ще и носи положителен заряд. За втори път се спирам на богатата колекция, която предлага Fibank. Преди 7 години купих монетата за Емил от там. Сега останах приятно изненадана от онлайн магазина, където всички продукти са описани подробно, а колекцията е нараснала. Аз имах късмета да се консултирам лично с Д-р Валентина Григорова-Генчева – Директор на Дирекция „Злато и нумизматика“ във Fibank и супер много ми помогна в избора и ми разказа подробно за продуктите. Може да прочетете интервюто с нея ТУК.

В момента банката има промоция с продукти, които са подходящи за абитуриенти и като цяло за всички поводи.  Харесва ми, че насърчават хората да подаряват истински ценни подаръци! И един бонус – 5% отстъпка, ако притежавате Fibank карта.   Джакпод ви казвам! 😀

И защото не съм фен на „подарък в пощенски плик”, дреха или парфюм с Вальо решихме да зарадваме Вики истински! Защото тези вещи омръзват в даден момент, парите се харчат за глупости, парфюмът свършва, докато златото и среброто остават за цял живот! Нали? Поне мен така са ме учили от дете и са ме изненадвали.

Ще ми е интересно да ми споделите вие какви подаръци предпочитате да подарявате и получавате и се надявам статията да е била полезна!

Xo-Xo,

Ив

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.