Тя, истинската история / The true story behind the shiny photos

It’s difficult when you catch yourself not being you. And I think it’s time to share with you the real story behind all these beautiful photos I’m sharing on Instagram and Facebook.

________

В този пост няма да четете за мода, бюти продукт или “Топ места за брънч!”. Този пост няма да е толкова бляскав, някой може да го сметне за негативен, но аз смятам, че е доста позитивен! Защото съм сигурна,че много от вас са в подобно състояние и от следващите редове ще си извадят нужните поуки. Позитивен е, защото е един от най-истинските блог постове и пиша всяка една дума с цялото си сърце и душа.

Защо споделям – защото един истински инфлуенсър, всъщност вдъхновител, не харесвам думата “инфлуенсър”, трябва да показва не само красотата на живота, а да вдъхновява с истински истории. Като филмите по действителен случай!

Друга причина – здравето! Заставам зад клишето “Здрав дух, здраво тяло!” на милион процента! За пореден път тялото ми даде явен сигнал, че това, което се случва в главата ми му вреди! За година и половина съм боледувала, посещавала болници и изпила лекарства и антибиотици, колкото за всичките 27 години от съществуването ми. Взех ли си поука от първите два сериозни сигнала – НЕ! До вчера! Когато наистина се уплаших от едно “ запознанство”! С Mr. Бърнаут! Епидемията на 21 век, болестта на ума. Усещах, че нещо странно се случва още онзи ден, но си мислех, че се дължи на емоциите и цялата енергия, която поех от многото хора, всичките въпроси и подсмихвания, подмятания, от няколкото чаши вино и недоспиването. Но умората и работата не могат да ме “върнат в 1-ви клас”, така както успя натрупаният стрес, мислите, повечето от които са абсолютно излишни, хранителното разстройство, с което все още се боря, празнината, самотата. Вчера буквално хората ми говореха,а аз просто премигвах, чувах всичко забавено, говорех, но не знаех какво, правех го, за да не се паникьосам още повече,започнах да ходя напред назад, треперех, телефонът не спираше да получава нотификации и това още повече започна да ме плаши. Мислех си, че е морска болест и е в следствие на трите часа на лодката и затова ми е така замаяно, нооо не това бе причината. Емоциите, които се натрупваха за година и половина, които аз сама наслагвах, осъзнавайки ясно,че си вредя, просто ескалираха. Изтощиха ме! Блокаж! Дори пълноценен сън и почивка не ми помагаха близките седмици, дефицитът на енергия от прегарянето беше станал твърде голям. Цинизъм! Често се чувствах раздразнена и изнервена, откъснах се от работата, вършех всичко просто, защото трябва, желание нямаше, все още няма. Напълно осъзнавам потенциала си и какво мога да постигна, но не го правя. Това доведе до неефективност –  постоянно си повтарях, че не съм достатъчно добра, че не довършвам нещата докрай, най-малката забележка ме караше/ кара да се страхувам, че ще се проваля. Имам чувството, че не можега да се справя със задачите и няма начин да успея. Спрях да си вярвам просто!

Тази година и половина беше най-трудната – здравословно състояние, булимия, лутане, самота и разбито сърце.

Но е предверието към нещо НОВО и “моето” си. Всичко се случва с причина! Не съжалявам за нито едно мое действие, особено за решението си отново да дойда на това място, тук в Америка! Защото се оказа ключово! Независимо от последствията като влошаване на здравето, прекратяване на приятелства, нереализирани проекти, изпускане на добри възможности… до бърнаут! И именно ТОЙ ме разтресе( буквално), за да се осъзная и най-накрая да взема СЕРИОЗНИ мерки и да си седна на з*****а! Работа със специалисти, практикуване на йога, дишане, правилно хранене, да спра да бягам, за да открия себе си, да спра с грешните сигнали, които давам, само защото се страхувам и да започна процеса на изчистване на излишното! Това ще са само част от нещата… Знам, че ще е трудно, знам, че процесът ще е дълъг, но също така знам и вярвам в силата на визуализацията! Спокойствието , уютът и топлината, които търсех и искам ще ме връхлетят скоро! Тялото и духът отново ще са ръка за ръка и всичко негативно, разграбващо и натоварващо ме ще остане в миналото. Въпрос на избор е- моят личен избор! Защото аз сама си оплесках всичко и влязох в този порочен кръг на мисли и ситуации, затова сама ще изляза!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.